Ανάσα για Πάρμα

21:02 21/4/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΡΜΑ- ΚΑΛΙΑΡΙ: 3-0
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Πάρμα που κέρδισε με 3-0 την Κάλιαρι.
Στο 15ο λεπτό ο Τζιοβίνκο έκανε όμορφη ατομική ενέργεια αλλά κόπηκε στο τέλος από τον Αστόρι, ενώ στο 24' ο άσος της Πάρμα άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ.
Η Πάρμα διπλασίασε τα τέρματά της στο 75ο λεπτό με πέναλτι του Φλοκάρι και στη συνέχεια κράτησε τη νίκη σχετικά εύκολα μιας και η Κάλιαρι δεν μπόρεσε να απειλήσει.
Το τελικό 3-0έκανε ο Οκάκα με πέναλτι στο

90ο λεπ΄το
ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Τζακάρντο, Παλέτα, Λουκαρέλι, Βαλιάνι (76' Μπιαμπιανί), Γκαλόπα, Τζόναθαν, Βαλντές (90' Μουσάτσι), Γκόμπι, Τζιοβίνκο, Φλοκάρι (79' Οκάκα).
ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Πιζάνο, Αστόρι, Κανίνι, Αγκοστίνι (57' Περικό), Έκνταλ, Κόντι, Κόσου (79' Νενέ), Ναϊνγκολάν, Ριμπέιρο (56' Ιμπαρμπό), Πινίγια.

ΚΙΕΒΟ- ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 0-0
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι
Στο 0-0 κόλλησε η Ουντινέζε με την Κιέβο και έχασε κι άλλο έδαφος στο κυνήγι της τετράδας.
Η Κιέβο είχε δοκάρι μόλις στο 4ο λεπτό με τον Μπράντλεϊ, ενώ και στο 9' ο ίδιος παίκτης είχε ένα καλό σουτ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.
Στο 29' και μετά από λάθος του Ατσέρμπι ο Ασαμόα παραλίγο να κάνει το 1-0, ενώ στο 37' ο Χαντάνοβιτς πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Κρουσάδο.
Η Κιέβο είχε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 43', αλλά ο Χαντάνοβιτς έπιασε το πέναλτι του Θερό.
Στο 65ο λεπτό ο Ντι Νατάλε αστόχησε από πολύ καλή θέση, ενώ στο 70' ο Σορεντίνο απέκρουσε το σουτ του Πατζιέντα.
ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Φρέι, Νταϊνέλι, Ατσέρμπι, Ντραμέ, Ριγκόνο, Λουτσιάνο (68' Σαμάρκο), Μπράντλεϊ, Θερό, Κρουσάδο (80' Κρουσάδο), Παλόσκι (86' Γκραντόλφο).
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Μπενατιά, Ντανίλο, Κόντα (40' Έσκτραντ), Φερνάντες, Ασαμόα, Μπάστα (80' Αμπντί), Πατζιέντζα, Αρμέρο, Μπαρέτο (57' Φλόρες), Ντι Νατάλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα