Ανάσα για Γρανάδα

15:03 30/9/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΡΑΝΑΔΑ- ΘΕΛΤΑ: 2-1
Γήπεδο: Νουέβο Λος Κάρμενες
Την πρώτη της φετινή νίκη πήρε η Γρανάδα, που επικράτησε με 2-1 της Θέλτα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Τόνιο, που κατέβασε ρολά.
Η Γρανάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό. Ο Μπελβίς ανέτρεψε τον Τόριε, ο διαιτητής έδειξε το πέναλτι και ο Σικέιρα από τα 11 μέτρα έκανε τα 1-0.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έκαναν δύο τα τέρματα τους στο 17'. Ο Σικέιρα έκανε όμορφη κούρσα, έβγαλε και τη σέντρα και ο Τόριε

από κοντά νίκησε τον Βάρας.
Ωστόσο η Θέλτα ξαναμπήκε στο ματς στο 20ο λεπτό, καθώς μείωσε σε 2-1. Ο Άσπας μπήκε από δεξιά έκοψε και με όμορφο σουτ νίκησε τον Τόνιο.
Στο 27' και στο 28' τα σουτ του Φερνάντες δε βρήκαν στόχο, ενώ στο 41' ο Τόνιο πραγματοποίησε μεγάλες επεμβάσεις σε κεφαλιά του Άσπας και σουτ του Ουμπίνια.
Στο 47ολεπτό το σουτ του Άσπας έφυγε μόλις άουτ, ενώ στ 49' ο Τόνιο είπε όχι σε κεφαλιά του Φερνάντες.
Στο 55' ο Τόνιο απομάκρυνε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Παρκ, ενώ στο 64' νίκησε τον Άσπας σε τετ α τετ.
Στο 78ο λεπτό ο Βάρας απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ελ Αράμπι, ενώ στο 85' ο Τόνιο απέκρουσε τρομερό σουτ του Λόπες.
Ο γκολκίπερ της Γρανάδα κράτησε όρθια την ομάδα του και στο 88', καθώς είπε όχι σε κοντινό σουτ του Παρκ.
ΓΡΑΝΑΔΑ: Τόνιο, Σικέιρα, Γκόμες, Λόπες, Νιόμ, Ιρινέι, Μ.Ρίκο, Μπραχίμι, Ορεγιάνα (67' Ανγούλο), Τόριε (60' Ορτίθ), Ελ Αράμπι (89' Ντιακατέ).
ΘΕΛΤΑ: Βάρας, Μάγιο, Καμπράλ, Τούνιες, Μπελβίς (76' Λάγο), Ίνσα (60' Λόπες), Ουμπίνια, Φερνάντες (60' Τόνι), Παρκ, Κρον Ντέλι, Άσπας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα