Ανάσα για Φούλαμ

00:02 11/12/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΟΥΛΑΜ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 2-1
Γήπεδο: Κρέιβεν Κότατζ

Βαθιά βαθμολογική αάσα πήρε η Φούλαμ που επικράτησε της Νιούκαστλ με 2-1.

Στο 18ο λεπτό το σουτ του Ρονταγιέγκα έφυγε μόλις άουτ, αλλά στο 19' ο Σίντγουελ από κοντά, έβαλε μπροστά στο σκορ την Φουλαμ. Στο 20' το πλασέ του Μπερμπάτοφ κόντραρε και πέρασε μόλις έξω από τα δοκάρια του Κρουλ, ενώ στο 29' ο Ολλανδός γκολκίπερ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Βούλγαρου φορ.

Δύο λεπτά μετά ο Ρίδερ έκοψε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Κολοτσίνι, ενώ στο 44' ο αμυντικός της Φούλαμ έδιωξε ξανά πάνω στη γραμμή την μπάλα μετά από σουτ του Μπα.
Στο 47' το σουτ του Ανιτά έφυγε μόλις άουτ, αλλά στο 52' ο Μπεν Αρφά με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-1. στο 61' το σουτ του Σίντγουελ δεν ανησύχησε τον Κρουλ, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Νταφ εκτέλεσε το φάουλ και ο Ρονταγιέγκα με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους. Στο 68ο λεπτό ο Κλοτσίνι με σουτ μέσα από την περιοχή τράνταξε το δοκάρι της Φούλαμ και στο 86' το σουτ του Πέτριτς έξυσε το δοκάρι της Νιούκαστλ.

ΦΟΥΛΑΜ: Σβάρτσερ, Ρίδερ, Χιους, Χάνγκελαντ, Ρίισε, Κατσάνικλιτς (62' Ντεζάγκα), Σίντουελ, Μπεν Αρφά, Νταφ, Μπερμπάτοφ, Ρονταγέγκα (87' Πέτριτς)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Σίμπσον, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν, Ανίτα (86' Μπιγκιριμάνα), Τιοτέ (86' Μαρβό), Σισέ, Μπεν Αρφά (71' Σο.Αμεόμπι), Γκουτιέρεζ, Μπα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα