Ανάρτηση επιβάτη στο Facebook ξεκίνησε ως αστείο και κατέληξε σε τραγική «προφητεία» (ΦΩΤΟ)

23:51 17/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ένας Ολλανδός που φέρεται να είναι επιβάτης του μοιραίου Boeing 777 που συνετρίβη στα σύνορα Ουκρανίας Ρωσίας έκανε μια ανάρτηση στο Facebook θέλοντας να αστειευτεί, όμως το αστείο του αποδείχθηκε τραγωδία.
Συγκεκριμένα ο Ολλανδός λίγο πριν επιβιβαστεί και με αφορμή το Boeing που εξαφανίστηκε στον Ινδικό Ωκεανό πριν περίπου τέσσερις μήνες, έβγαλε μία φωτογραφία

το αεροσκάφος με το οποίο θα ταξίδευε, την ανάρτησε και έγραψε το παρακάτω σχόλιο στο Facebook «Εάν το αεροπλάνο εξαφανιστεί, μοιάζει με αυτό».
Μετά την εν λόγω ανάρτηση που αποδείχθηκε τραγικά προφητική, ακολούθησαν αναρτήσεις φίλων του που του εύχονταν καλές διακοπές.
Κάποιες ώρες αργότερα που γνωστοποιήθηκε από τα Μέσα ότι το Boeing συνετρίβη, επικράτησε πανικός στο Facebook με τους φίλους του Ολλανδού να διερωτώνται αν είναι δυνατόν να συνέβη πράγματι κάτι τόσο τραγικό.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το αν ο Ολλανδός επέβαινε ή όχι στο εν λόγω αεροσκάφος, σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της Mirror ο αριθμός της πτήσης από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ σε συνδυασμό με το χρόνο που ανάρτησε την φωτογραφία ο Ολλανδός στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης συμπίπτουν, κάτι που αυξάνει τους φόβους ότι τελικά ο Ολλανδός ήταν ένας από 295 επιβάτες της μοιραίας πτήσης.

Πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα