Ανανεώνει ο Μάσα

23:48 8/10/2012 - Πηγή: AEK365

Τα τελευταία αποτελέσματα έχουν κάνει καλύτερο το κλίμα για τον Φελίπε Μάσα στη Ferrari, με τον Βραζιλιάνο να φαίνεται πως θα παραμείνει στην ιταλική ομάδα. Η δεύτερη θέση και το βάθρο στη Σουζούκα είναι ένας παραπάνω λόγος για να συνεχίσει να τρέχει με το «αλογάκι», όπως είπε και ο ίδιος.
«Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα ψυχολογικά και επίσης για το μέλλον μου. Είναι πραγματικά μια ανακούφιση και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ σημαντικό για μένα, για το μυαλό μου και για το μέλλον μου επίσης. Μερικές φορές,

στις πιο δύσκολες στιγμές έρχονται τα καλύτερα πράγματα. Οι πρώτοι άνθρωποι που θέλω να ευχαριστήσω είναι η οικογένειά μου, η σύζυγός μου και ο γιος μου.
Η επιστροφή στο βάθρο μετά από σχεδόν δυο χρόνια είναι απλά ωραία και νιώθω πραγματικά ανεβασμένος. Έχουν δυο δύσκολα χρόνια μ' εμένα και μερικές φορές ένα εκατομμύριο πράγματα στο μυαλό τους, μερικά από αυτά άσχημα, αλλά στην τελική μπορώ να είμαι χαρούμενος. Αυτός ο αγώνας μου δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για το υπόλοιπο της σεζόν.
Είναι ακόμα καλύτερα να επιστρέφεις στο βάθρο σε μια πίστα που μου αρέσει τόσο πολύ και που τη ξέρω από την αρχή της καριέρας μου», δήλωσε ο Μάσα. Άλλωστε, αποκάλυψε πως οι όποιες συζητήσεις με τη Scuderia μέχρι στιγμής έχουν γίνει για την επέκταση του συμβολαίου του. «Η συζήτηση που έχουμε μέχρι τώρα είναι για την επέκταση συμβολαίου. Ελπίζω ότι θα επιβεβαιωθεί το συντομότερο δυνατόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα