«Ανάλογες επιτυχίες και το 2013»

17:01 23/12/2012 - Πηγή: AEK365

Τον απολογισμό για τη χρονιά που φεύγει και τις ευχές του για το έτος που έρχεται εξέφρασε μέσω της ιστοσελίδας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ο Ταμίας της ΚΟΕ κ. Ηλίας Ξιάρχος, ο οποίος κάνοντας μια γρήγορη αναδρομή στο 2012 θυμάται τα θετικά και τα αρνητικά γεγονότα της χρονιάς:

«Το θετικό γεγονός της χρονιάς ήταν αναμφισβήτητα η πρόσφατη επιτυχία των Νεανίδων, οι οποίες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης στο Περθ της Αυστραλίας, καθώς και οι επιτυχίες του Σπύρου Γιαννιώτη και του Ντουέτου της

Συγχρονισμένης κολύμβησης, της Δέσποινας Σολωμού και της Ευαγγελίας Πλατανιώτη, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Αυτοί αποτελούν και τους μεγάλους πρωταγωνιστές της χρονιάς που φεύγει», δήλωσε αρχικά και συνέχισε εστιάζοντας στην αρνητική πλευρά του 2012:

«Στα αρνητικά στοιχεία θα συμπεριελάμβανα το γεγονός ότι τα περισσότερα κολυμβητήρια παραμένουν κλειστά και ότι χάνουμε πολλούς αθλητές, οι οποίοι φεύγουν στο εξωτερικό λόγω έλλειψης προνομίων, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται ο ελληνικός αθλητισμός».

Ο κ. Ηλίας Ξιάρχος δεν παρέλειψε, επίσης, να ευχηθεί για τον ελληνικό υγρό στίβο: «Εύχομαι να ανοίξουν όλες οι πισίνες για να μπορούν να κολυμπούν οι αθλητές και να ψηφιστεί ο σχετικός με τα προνόμια των αθλητών νόμος, ώστε να παραμείνουν στην Ελλάδα τα παιδιά μας. Μακάρι τη νέα χρονιά να έχουμε επιτυχίες στα αθλήματά μας όπως συνέβη το 2012».

Keywords
Τυχαία Θέματα