Αναλαμβάνει τιμ μάνατζερ ο Φιλίππου

22:01 30/7/2014 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας «superbasket.gr» αναφέρει πως ο Νίκος Φιλίππου θα αναλάβει την θέση του τιμ μάνατζερ στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Η εποχή Γιαννάκη ξεκίνησε (όχι επισήμως) στην ΑΕΚ, η οποία μετά την αποχώρηση του Δήμου Ντικούδη από τη θέση του τιμ μάνατζερ, βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Νίκου Φιλίππου!

Ο μέχρι πρότινος μάνατζερ της Εθνικής Ελλάδας αναμένεται να συνεργαστεί εκ νέου με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, καθώς οι διοικούντες της (υπο σύσταση) ΚΑΕ τον επέλεξαν για τη νευραλγική θέση του τιμ μάνατζερ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι εκείνος που θα πάρει τη θέση του Δήμου Ντικούδη.
Παράλληλα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η πρόσληψη του Νίκου Λινάρδου ως άμεσου συνεργάτη του «Δράκου» στον πάγκο της Ένωσης, αφού δεν τίθεται ζήτημα παραμονής του Βαγγέλη Ζιάγκου. Στον μέχρι πρότινος τεχνικό της ΑΕΚ -ο οποίος οδήγησε τον «Δικέφαλο» από τη Β' Εθνική στα... σαλόνια της Α1-επί της ουσίας δεν έγινε ποτέ πρόταση για να αναλάβει πόστο άμεσου συνεργάτη στο πλευρό του coach Γιαννάκη, ως εκ τούτου ο ταλαντούχος προπονητής αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Keywords
Τυχαία Θέματα