Ανακουφισμένος ο Αλέγκρι

08:01 7/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Emirates", η Μίλαν είδε το... Χάρο με τα μάτια της ωστόσο στο τέλος όλοι ήταν ανακουφισμένοι με πρώτο από όλους τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ο οποίος παραδέχτηκε πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας υπέφερε αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ παρά την ήττα με 3-0, χάρη στο 4-0 του πρώτου αγώνα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Άρσεναλ, ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Υποφέραμε πολύ. Δεχτήκαμε νωρίς το πρώτο γκολ και αυτό έκανε την διαφορά στην ψυχολογία των

δυο ομάδων, ενώ στην συνέχεια κάναμε πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου. Δεν πιστεύω πως φοβηθήκαμε γιατί έχουμε έμπειρους παίκτες. Αντιμετωπίσαμε πολύ λάθος το ματς από άποψη τακτικής, αλλά στην επανάληψη βελτιωθήκαμε. Στο ημίχρονο απλώς είπα στους παίκτες μου να διαγράψουν ό,τι έγινε από την μνήμη τους και να μπουν στο γήπεδο σαν να είναι το παιχνίδι στο 0-0. Είναι κρίμα που χάσαμε, αλλά ο στόχος της πρόκρισης επετεύχθη. Θα ήταν μεγάλο ψυχολογικό πλήγμα για το υπόλοιπο της σεζόν αν αποκλειόμασταν έχοντας κερδίσει με 4-0 στο πρώτο ματς. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε στην διοργάνωση με την βοήθεια κάποιων παικτών που επιστρέφουν από τραυματισμό".

Keywords
Τυχαία Θέματα