Ανακοινώθηκε ο Μανού Μπάλντα

17:43 20/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Πανθρακικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Φαμπάρεθ Μανουέλ Μπάλντα Ροντρίγκεθ.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή FABARETH MANUEL BALDA RODRIGUEZ.

Το who is who

Ο Φαμπάρεθ Μανουέλ Μπάλντα Ροντρίγκεθ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου του 1992, έχει ύψος 1,73, αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης και τη φετινή σεζόν φορούσε τη φανέλα της ισπανικής Μπανταλόνα, με την οποία σε 16 συμμετοχές, από το ξεκίνημα της περιόδου σημείωσε 3 τέρματα. Στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης στις ομάδες Πρατ και Ατλέτικο

Γραμάνετ.

«Τιμητική η πρόταση του Πανθρακικού»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μανού Μπάλντα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις χαρακτηρίζοντας τιμητική την πρόταση των ακριτών. «Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ εκτός Ισπανίας κι η πρόταση του Πανθρακικού ήταν ιδιαίτερα τιμητική για εμένα.

Δε χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ για να απαντήσω θετικά και σίγουρα στην απόφασή μου έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως θα αγωνιστώ υπό τις οδηγίες ενός Ισπανού προπονητή και μαζί αρκετά παιδιά με τα οποία μιλάμε την ίδια γλώσσα. Αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμένα να παίξω στην ελληνική Σούπερ Λιγκ και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν ώστε να έρθω εδώ», ήταν τα λόγια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα