Ανακοινώθηκε ο Δήμος

21:12 30/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μάρκος Δήμος είναι ο νέος προπονητής του Φωκικού. Ο 42χρονος τεχνικός θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Μαραντά στον πάγκο της ομάδας της Άμφισσας.

Αναλυτικά:

«Την πρόσληψη του Μάρκου Δήμου ανακοινώνει η ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ. Ο 42χρονος τεχνικός είναι κάτοχος UEFA Pro όπως ορίζει ο κανονισμός της ΕΠΟ».

Τις πρώτες του δηλώσεις στο Fokikos.gr παραχώρησε αμέσως μετά την πρόσληψή του στην ομάδα του Φωκικού, ο νέος τεχνικός, των "κυανολεύκων".

Αναλυτικά είπε:

«Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο και ιδιαιτέρως στον κόσμο του Φωκικού. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για μας λόγω και της θέσης που μας βρίσκει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, ωστόσο πιστεύω πολύ στην ομάδα.
Από το καλοκαίρι είχα επαφή με τον κ. Παπαδημητρίου αλλά χαίρομαι που έστω και καθυστερημένα καταφέραμε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Ο Φωκικός έχει μια νεανική ομάδα η οποία θα είναι και η βάση μας και με την διάθεση των παιδιών αυτών, τη δική μου δουλειά και την στήριξη του κόσμου θα πετύχουμε στον στόχο μας που είναι πρωτίστως η σωτηρία.

Το πρωτάθλημα θα είναι από εδώ και πέρα Μαραθώνιος και θα χρειαστούμε πολλές αντοχές αλλά και διάθεση που είναι χαρακτηριστικό των νεανικών ομάδων. Θα θεωρήσουμε το νεανικό μας σχήμα λοιπόν ως πλεονέκτημα και βάζοντας την εμπειρία μας θα προσφέρουμε όσα μπορούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα