Ανακοίνωση DEFENDERS

18:08 15/2/2013 - Πηγή: AEK365


ΚΑΝΤΟ ΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ!
Είναι αλήθεια ομολογημένη ότι ο «Θρύλος», με πάνω από δεκαπενταετή αδιάλειπτη παρουσία στο Κύπελλο Πρωταθλητριών, δεν έχει καταφέρει να κάνει περήφανους τους οπαδούς του. Βολοδέρνει συνεχώς μεταξύ τέταρτου και τρίτου ομίλου και «κουτουπώματα» σαν το χθεσινό, τού προκύπτουν συχνά-πυκνά. Εξηγήσεις για αυτό το φαινόμενο μπορεί να δοθούν πολλές, ανάλογα με την οπτική γωνία που βλέπει ο καθένας το θέμα. Η κυρίαρχη, κατά την άποψή μου, είναι η αναντιστοιχία που υπάρχει στην αντιμετώπισή

του από τους διαιτητές, μέσα και έξω από την Ελλάδα. Όπου, ενώ στην Ελλάδα τα «ανθρώπινα λάθη», κατά σύμπτωση (μην πάει το μυαλό μας αλλού, άπαπα) λειτουργούν σωρηδόν υπέρ του, στην Ευρώπη αντιστρέφονται οι ρόλοι. Το αποτέλεσμα, σαν κάποια «αόρατη» αρχή να θέλει να αποκαταστήσει ένα «ισοζύγιο» στις αδικίες, σε πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες ο «Θρύλος» αλλάζει ρόλο, υποδυόμενος εκείνον του «θύματος». Έτσι και χθες, «εισέπραξε» δύο πέναλτι, μία κόκκινη και κάποιες κίτρινες, με απαράλλακτο τρόπο όπως τις «εισπράττουν» στην Ελλάδα οι αντίπαλοί του. Ενώ και μία τουλάχιστον από τις ξακουστές «βούτες», που στην Ελλάδα μετουσιώνονται σε «πέτσινα» πέναλτι και «εξαργυρώνονται» με «τίτλους», κατέληξε, άκουσον-άκουσον, σε κίτρινη κάρτα στον εμπνευστή της. Η αδικία είναι προφανής και το αποτέλεσμά της ψυχοφθόρο. Σε βαθμό τέτοιο, που, για την χθεσινή διαιτησία, «ψυλλιάστηκα» ότι ο «άρχων του αγώνος», κάποιος Γερμανός «Δημητρόπουλος», θα πρέπει να ξέρει πολύ καλά κατά που πέφτουν τα γραφεία του ... Αλαφούζου.
Η σε βαθμό κακουργήματος, σκοπούμενη και κατά συρροή αδικία σε βάρος του «Θρύλου» πρέπει να λάβει οριστικό τέλος. Το απαιτούν οι αμέτρητες χιλιάδες των φίλων του, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία διαθέτουν, υπερθετικού βαθμού αίσθημα δικαίου και δεν ανέχονται αυτό να θίγεται βάναυσα από το κάθε ευρωπαϊκό «κοράκι».
Σε αναζήτηση λύσης, εμείς έχουμε να προτείνουμε στον ευειδή κ. Μαρινάκη κάποιες «συνταγές», που στην Ελλάδα έχουν αποδειχθεί θαυματουργές.
Και εξηγούμαστε, ξεκινώντας από το χθεσινό «χειρουργείο»:
1. Να εξεταστεί άμεσα η δυνατότητα, έννομης ενέργειας και προσβολής του αγώνα. Πείρα στο πως ένας αγώνας κερδίζεται στα χαρτιά, υπάρχει άφθονη, εδώ και «πρωταθλήματα» μπορούμε να «κατακτάμε» μ' αυτόν τον τρόπο. Στην ανάγκη να το απαιτήσει από την ΟΥΕΦΑ ο καθόλα υπεράνω υποψίας Κος «πρόεδρος» της ανεξάρτητης ΕΠΟ (οι περί του εναντίου αιτιάσεις, είναι κατάπτυστες συκοφαντίες).
2. Μέσω του ίδιου καναλιού και με πρόσχημα τις σκόπιμες σε βάρος του «Θρύλου» διαιτησίες, να απαιτηθεί οι διαιτητεύοντές τον να είναι Έλληνες. Και ειδικότερα να αναβαθμιστούν άμεσα σε διαιτητές ΦΙΦΑ οι κκ Δημητρόπουλος, Αρετόπουλος και Σιδηρόπουλος (πετύχαμε και... ρίμα), ενώ σε πρώτη φάση να ανακληθούν από την εφεδρεία οι κκ Τσαγκαράκης, Ποντίκης, Χέλης, Καζναφέρης, Καλόπουλος και Μποροβήλος (αν χρειαστεί, σε δεύτερη φάση διαθέτουμε και καμιά... εκατοστή άλλους).
Επειδή όμως μπορεί οι «κωλοευρωπαίοι» να συνεχίσουν να βυσσοδομούν σε βάρος του «Θρύλου», τους διαιτητές μας να «ζευγαρώνουν» και Έλληνες «παρατηρητές». Ώστε οι διαιτησίες να κατοχυρώνονται σαν αδιάβλητες. Σε οποιαδήποτε ένσταση των «κουτόφραγκων» μπορούμε να αντιτάξουμε το ακλόνητο επιχείρημα ότι στην Ελλάδα εφαρμόζονται κατά κόρον και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.
Με μόνα αυτά και όσα άλλα κατεβάσει η «κούτρα» μας στην πορεία, ο «Θρύλος», από εκεί που είναι ο «παρίας» της Ευρώπης, θα γίνει ο «πορθητής» των ευρωπαϊκών τίτλων. Ενώ οι οπαδοί του θα αποκαταστήσουν την τρωθείσα εμπιστοσύνη τους στον θεσμό.
ΣΦ ΑΕΚ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1962 (DEFENDERS)

Keywords
Αναζητήσεις
αεκ καλλιθεα defender's οδος
Τυχαία Θέματα