Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Σεβίλλη ο Κάλα

15:03 28/1/2014 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Χουάν Κάλα όπου ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρηση του από τη Σεβίλλη. "Πήρα την απόφαση να μην συνεχίσω στη Σεβίλλη. Κάποιοι στη Σεβίλλη λειτουργούν με εξισώσουν με ένα οικονομικό προφίλ με το οποίο δεν είμαι σύμφωνος και έτσι αποφάσισα να βάλω τέλος στην πορεία μου εδώ. Θα χαρώ τους μήνες που έμειναν στο σπίτι του και στις 30 Ιουνίου θα μετακομίσω αλλού. Η καριέρα μου είναι μακριά από τη Σεβίλλη

πλέον. Έχω μάθει να μην φτύνω στο πιάτο που μου έδωσε να φάω. Το αν λοιπόν που φέρθηκαν καλά ή όχι θα το πω μόνο σε προσωπικό επίπεδο. Τους σέβομαι. Αγώνα πάντα ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής γιατί εδώ είναι το σπίτι μου, η ομάδα. Θα ήθελα κάποια μέρα να επιστρέψω γιατί είμαι από τη Σεβίλλη και οπαδός της ομάδας. Το θετικό είναι ότι πέρασα εδώ έντεκα χρόνια και φεύγω στα 24 μου έχοντας ζήσει μεγάλες στιγμές στις Ακαδημίες αλλά και την πρώτη ομάδα. Φεύγω έχοντας αγάπη για όλους. Έδωσα τα πάντα για αυτή τη φανέλα.Το άσχημο είναι ότι δεν μπόρεσα να παραμείνω" τόνισε ο Κάλα.

Αναφορικά με το μέλλον του τόνισε: "Αυτό που ψάχνω είναι ένα σημαντικό αθλητικό πλάνο που θα με βοηθήσω να εξελιχθώ ως παίκτης. Μπορεί να φύγω στο εξωτερικό ή μπορεί να μείνω εδώ. Υπάρχουν πράγματα προχωρημένα αλλά τίποτα τελειωμένο. Η Χετάφε είναι μια επιλογή αλλά υπάρχουν επαφές και με άλλους συλλόγους. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει. Ο εκπρόσωπος μου ξέρει τι θέλω και αν μου το προσφέρουν θα κλείσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα