Αναχωρεί για Ισπανία η Εθνική

18:32 25/6/2014 - Πηγή: AEK365

Στην Θεσσαλονίκη ξεκινούν από σήμερα και πάλι οι προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών εν όψει των καθοριστικών αναμετρήσεων με το Μαυροβούνιο για την 5η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Λιγκ που θα διεξαχθεί το διήμερο 5-6 Ιουλίου (η Εθνική αυτή την εβδομάδα έχει ρεπό).

Ο Δημήτρης Τζούριτς μετά την περιπέτεια που πέρασε με την γαστρεντερίτιδα (δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς με το Αζερπαϊτζάν) θα παραμείνει εκτός προπονήσεων για δύο ημέρες ακόμη προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.

Στις

προπονήσεις συμμετέχουν οι υπόλοιποι 11 που αγωνίστηκαν κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν (Παπαγγελόπουλος, Φιλίποφ, Κοκκινάκης, Πρωτοψάλτης, Κουμεντάκης, Δαλακούρας, Τζιουμάκας, Πελεκούδας, Τακουρίδης, Ζήσης, Αγγελόπουλος) καθώς και οι Εφραιμίδης Ν., Κανέλλος.

Η Εθνική Γυναικών μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης, έπιασε δουλειά από την Τρίτη στο κλειστό του Ρέντη με διπλή προπόνηση και νέο πρόσωπο την Άννα Καρπουζά.
Η αθλήτρια του Πανναξιακού θα πάρει τη θέση της Όλγας Στράντζαλη στη 12άδα (αυτή θα είναι και η μοναδική αλλαγή) των εκτός έδρας αναμετρήσεων με την Ισπανία (Παρασκευή και Σάββατο) με την αποστολή της Εθνικής να αναχωρεί για το Αλκοκρόν το πρωί της Πέμπτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα