Αν τολμάτε, ρίξτε την κυβέρνηση!

18:20 11/10/2011 - Πηγή: AEK365

Οι αντιδράσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε την αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου που πέρασε στην αντεπίθεση και τους έριξε το γάντι. «Αν νομίζετε ότι η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική και δεν έχει ηθικό υπόβαθρο για αυτά που κάνει τότε ρίξτε την» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών

Τομέων Εργασίας Εσωτερικών και Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, εν όψει της επεξεργασίας του νομοσχεδίου για το ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής ήταν γενικότερα εκρηκτική. Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι η Ευρώπη αναλαμβάνει το χρέος και η Ελλάδα την αντιμετώπιση του ελλείμματος και τις διαρθρωτικές αλλαγές. Ανέφερε στους βουλευτές τη δυσκολία της κατάστασης και είπε ότι η κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να πάρει αυτά τα μέτρα.

Σε ό,τι αφορά τις συμβάσεις εργασίας, ο κ. Κουτρουμάνης είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι συμφωνήθηκε να μην υπάρξει ρύθμιση για το θέμα αυτό, αλλά η κυβέρνηση να αναλάβει να εξετάσει ό,τι επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα