«Αν δεν είχα κίτρινη, θα έκανα τάκλιν»

11:03 4/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η εικόνα του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό προκάλεσε αίσθηση με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να ξεσπά σε κλάματα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τριανταφυλλόπουλος εξήγησε στους δικούς του ανθρώπους το ξέσπασμα του λέγοντας το εξής: "Αν δεν είχα την κίτρινη θα έκανα τάκλιν. Φοβήθηκα την κόκκινη, αλλιώς θα είχα πάει πιο δυνατά. Είναι το ματς της χρονιάς για εμάς. Απ' τις ακαδημίες ξέρουμε πως δεν είναι απλά ένα παίχνιδι. Μετά τον αγώνα έλεγα μέσα μου πως δεν με νοιάζει

τι θα κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι αρκεί να είχαμε πάρει το ντέρμπι. Και γι' αυτό και μου βγήκε έτσι στο τέλος και δάκρυσα".
Πολλοί θεώρησαν πως το ξέσπασμα του Τριανταφυλλόπουλου οφειλόταν στις φωνές που του έβαλε ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος μόλις είδε τον ποδοσφαιριστή του σε αυτή την κατάσταση του είπε: "Τι αντίδραση είναι αυτή; Προχώρα και πήγαινε στον κόσμο. Σήκωσε το κεφάλι, δεν θέλω να σε βλέπω έτσι...".
Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού τα είχε βάλει και με την τύχη λέγοντας το εξής: "Ημασταν πολύ άτυχοι. Τους είχαμε πατήσει και με μιάμιση ευκαιρία φάγαμε γκολ. Δεν μας θέλει η τύχη. Πέρα απ' το ματς με τον Εργοτέλη που δεν ήμασταν καλοί και κερδίσαμε, στα υπόλοιπα δεχόμαστε γκολ με ελάχιστες ευκαιρίες. Αυτή η ομάδα πάντως έδειξε ότι έχει ταλέντο και μπορεί να σταθεί κόντρα σε όλους. Θέλουμε όμως πολλή δουλειά...".

Keywords
Τυχαία Θέματα