«Αν αξίζουμε να περάσουμε, θα περάσουμε»

12:16 20/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Τορίνο διεξάγεται καθοριστικό παιχνίδι για την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Τσέλσι με τον Άντζελο Αλέσιο να υποστηρίζει πως αν η πρωταθλήτρια Ιταλίας το αξίζει, τότε θα περάσει διαφορετικά θα συνεχίσει στο Europa League.

Σε συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε όταν ρωτήθηκε αν τον αγχώνει το γεγονός πως το παιχνίδι είναι ζωής ή θανάτου απάντησε: "Αν αξίζουμε να περάσουμε, θα περάσουμε. Αν οι αντίπαλοι μας αποδειχτούν καλύτεροι,

θα τους συγχαρούμε και θα συνεχίσουμε στο Europa League. Μην ξεχνάτε αυτά που πέρασε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Το να είμαστε εδώ, είναι ήδη σπουδαίο επίτευγμα".
Για την αναμέτρηση με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, ο Αλέσιο δήλωσε: "Η παραμονή του αγώνα είναι γεμάτη αισιοδοξία και χαρά για τους παίκτες και τους προπονητές της Γιουβέντους. Ξέρουμε πως είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει τα πάντα. Περιμένω να είναι ισορροπημένο. Η Τσέλσι δεν πρόκειται να μας περιμένει και θα παίξει επιθετικά. Εμείς από την πλευρά μας δεν φοβόμαστε κανέναν και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε την νίκη. Θέλουμε να προκριθούμε, όπως και οι αντίπαλοι μας ασφαλώς. Μας περιμένει μεγάλη μάχη".

Keywords
Τυχαία Θέματα