Αμετανόητος ο διευθυντής της ΑΥΓΗΣ: Ούτε φράγκο για το αυτοκρατορικό σχέδιο Μελισσανίδη

11:03 8/1/2015 - Πηγή: AEK365

Με επίθεση κατά της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη εγκαινίασε την προσωπική του σελίδα στο facebook ο διευθυντής τς Αυγής και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ. Λίγη ώρα πριν την συνάντηση του αρχηγού του κόμματος του με την αντιπροσωπεία της ΑΕΚ ο Φίλης χαρακτηρίζει το σχέδιο για το γήπεδο της ΑΕΚ

"αυτοκρατορικό σχέδιο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ" και επιμένει βέβαια πως δεν πρέπει να δοθεί ούτε φράγκο τσακιστό από τα 20.000.000 ευρώ που έχει εγκρίνει το Περιφερειακό συμβούλιο από τον Ιούνιο του 2013. Επίσης η εμπάθεια του προς τον Μελισσανίδη τον έχει τυφλώσει αφού παρότι ξεκαθάρισε πλήρως το τοπίο με την επίθεση που δέχτηκε το πλοίο στη Λιβύη όπως αναφέρουν όλα τα διεθνή ΜΜΕ αλλά και το Λιβυκό κράτος, ο υποψήφιος βουλευτής μη σεβόμενος την μνήμη των δυο νεκρών αφήνει πάλι υπονοούμενα για την δραστηριότητα του πλοίου. Ρίχνει λάσπη με ψέματα και ότι... μείνει. Αναλυτικά η ανάρτηση του προκλητικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ:

"Μου έλεγαν όλοι ότι "αν δεν έχεις φέησμπουκ, δεν υπάρχεις". Φτιάχθηκε λοιπόν μια σελίδα.
Κι επειδή πρέπει να είμαστε σοβαροί θα ήθελα να σχολιάσω την επίθεση από την ΠΑΕ ΑΕΚ:
Η ανοικοδόμηση του γηπέδου της ΑΕΚ πρέπει να γίνει αυστηρώς στα όρια του ιστορικού γηπέδου της ομάδας, με σεβασμό του περιβάλλοντος και, ειδικότερα, του Άλσους. Αυτή η θέση διαφοροποιείται από τα αυτοκρατορικά σχέδια του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ, για τα οποία και φυσικά δεν αξίζει να δοθεί ούτε ένα τσακιστό φράγκο. Οι αρχές, διοικητικές και δικαστικές, έχουν την αρμοδιότητα να αποφασίσουν, με σεβασμό στο δημόσιο συμφέρον.
Η απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ συνιστά υπόδειγμα λαθρεμπορίου των αισθημάτων των φιλάθλων της ΑΕΚ. Τους προσβάλλει, επιχειρώντας να επηρεάσει την πολιτική στάση τους ενόψει εκλογών. Επιπλέον, αποτελεί απόδειξη ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ καταφεύγει σε φθηνό αντιπερισπασμό για να σταματήσει η δημόσια συζήτηση σχετικά με τις κύριες δραστηριότητές του, που ένα δείγμα τους πληροφορήθηκε η ελληνική κοινή γνώμη με το γνωστό περιστατικό στη Λιβύη.
Ως προς τις αιτιάσεις γιατί ένας δημοσιογράφος ασχολείται με τα έργα και τις ημέρες του κ. Μελισσανίδη, απαντάμε ότι αυτό είναι υποχρέωση. Είναι καθήκον του δημοσιογράφου να ερευνά και να αποκαλύπτει τις δραστηριότητες οποιουδήποτε δημοσίου προσώπου -πολιτικού, επιχειρηματία, αθλητικού παράγοντα, ακόμη περισσότερο διαπλεκόμενου. Κι αυτή η στάση μας δεν πρόκειται να αλλάξει, καθώς μάλιστα στη Νέα Φιλαδέλφεια οι κάτοικοι και η δημοτική αρχή απειλούνται καθημερινά από μαφιόζικες πρακτικές. Είναι, λοιπόν, θέμα Δημοκρατίας.

Νίκος Φίλης"

Keywords
Τυχαία Θέματα