Αμερικανοί θέλουν την Τότεναμ

14:09 13/9/2014 - Πηγή: AEK365

Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η αμερικανική εταιρεία επενδύσεων, η "Cain Hoy", σκοπεύει να καταθέσει σύντομα προσφορά για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Τότεναμ με την εταιρεία να το επιβεβαιώνει μέσω ανακοίνωσης.
Στην ανακοίνωση της, η "Cain Hoy", τονίζει: "Επιβεβαιώνονται από την Cain Hoy οι σκέψεις για προσφορά

στην Τότεναμ με σκοπό την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, ωστόσο, όλα αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο. Δεν μπορεί ακόμη να γίνει σαφές το πότε και με ποιο ποσό ενδεχομένως να γίνει η πρόταση".
Άμεση ήταν η απάντηση της διοίκησης της Τότεναμ, διά στόματος του προέδρου Τζο Λιούις ο οποίος σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής: "Η ανακοίνωση της Cain Hoy έγινε χωρίς την έγκριση της Τότεναμ. Όπως αναφέρθηκε και στην χθεσινή τοποθέτηση της ομάδας σχετικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου, ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς υποψήφιους χρηματοδότες. Κατά τη διάρκεια των συσκέψεων αυτών, συναντηθήκαμε και με εκπροσώπους της Cain Hoy. Ωστόσο, δεν υπήρξαν εξελίξεις στις συζητήσεις με την συγκεκριμένη εταιρεία. Το κλαμπ επικεντρώνεται στη κατασκευή νέου γηπέδου για την προσεχή σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα