Αλόνσο: Τη στιγμή της κλήρωσης έπαθα σοκ

12:32 22/11/2014 - Πηγή: AEK365

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ απογοήτευσε τον Τσάμπι Αλόνσο καθώς, όπως αποκάλυψε, πίστευε πως θα μπορούσε να παίξει στο "Άνφιλντ" ως αντίπαλος της Λίβερπουλ αυτή τη φορά.
Ο Ισπανός μέσος της Μπάγερν Μονάχου παραχώρησε συνέντευξη στον πρώην συμπαίκτη του και νυν σχολιαστή αγώνων, Τζέιμι Κάραχερ και δήλωσε: "Τη στιγμή της κλήρωσης έκανα ιατρικά τεστ στο Μόναχο. Ήταν ένα σοκ. Είχα πιστέψει ότι θα μπορούσα να ξαναπαίξω

στο Άνφιλντ. Θα ήθελα πολύ να γυρίσω. Μακάρι να βρεθούμε με τη Λίβερπουλ στη νοκ άουτ φάση. Έχω εξαιρετική σχέση με τους οπαδούς της ομάδας. Θυμάσαι τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές μας; Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε τους πάντες... Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2005 ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μου...".
Για την απόφαση του να πάει στη Μπάγερν Μονάχου, ο Τσάμπι Αλόνσο τόνισε: "Δεν ενδιαφέρθηκαν αγγλικές ομάδες για εμένα. Μετά έμαθα για τη Μπάγερν και σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή επιλογή και θα ήμουν χαρούμενος εκεί. Ήθελα μια καριέρα με όμορφο ποδοσφαιρικό σενάριο και δεν έχω κανένα παράπονο. Έπαιξα στη καλύτερη ομάδα της Αγγλίας μετά στη καλύτερη της Ισπανίας και τώρα είμαι στη καλύτερη της Γερμανίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα