Άλλη... ταχύτητα

23:40 2/11/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 4ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική

ΑΓΙΑΞ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: Άμστερνταμ Αρίνα

Ο Άγιαξ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ την οποία και νίκησε με 4-0. Οι Ολλανδοί απείλησαν μόλις στο 2ο λεπτό με ένα σουτ του Έρικσεν αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τον ρυθμό να είναι κακός. Στο 20' όμως ο Έρικσεν με εντυπωσιακό τακουνάκι βρήκε τον Φαν ντε Βιλ που με δυνατό

σουτ άνοιξε το σκορ. Μόλις πέντε λεπτά μετά ο Ντε Γιόνγκ έκανε την κάθετη για τον Σουλεϊμανί που πέρασε και τον Έλαβα και έγραψε το 2-0. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Αλντερβάιρελντ έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να «γλύφει» το δοκάρι. Καλύτερος και στην επανάληψη ο Άγιαξ που έχασε καλή ευκαιρία στο 56' με τον Ανίτα. Εννέα λεπτά μετά ο Ντε Γιόνγκ σφράγισε τη νίκη της ομάδας του κάνοντας το 3-0. Στις καθυστερήσεις ο Λοντέιρο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

ΑΓΙΑΞ: Φερμέερ, Φαν ντερ Βίελ, Αλντερβάιρελντ, Φερτόνγκεν, Ανιτά, Ενόχ, Έρικσεν (80'Λοντέιρο), Ντε Γιονγκ, Γιάνσεν, Σουλεϊμάνι (72'Λουκόκι), Μπέριγκτερ (77'Εμπεσίλιο).

ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.: Κελάβα. Ιμπάνιεθ, Σίμουνιτς, Βρσάλικο, Βίντα, Καλέγιο (46' Τόμετσακ), Λέκο, Κόβασιτς, Σαμίρ (72'Σίτουμ), Μπαντέλι, Ρουκάβινα (56'Μπεκιράι).

Keywords
Τυχαία Θέματα