Αλλάζει εκ βάθρων την ενδεκάδα ο φαν Χάαλ

19:05 9/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ολλανδός προπονητής έχει ήδη γνωρίσει τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ Αγγλίας, στο βαρύ 4-0 εκτός έδρας από τη Μίλτον Κέινς Ντονς. Στο ματς αυτό, για το δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, δεν χρησιμοποιήθηκαν οι πρωτοκλασάτοι παίκτες του αγγλικού κλαμπ. Στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά από τρεις αγωνιστικές, η Γιουνάιτεντ είναι 14η με δύο ισοπαλίες και μία ήττα και δύο βαθμούς απολογισμό στο -7 από τις πρώτες Τσέλσι και Σουόνσι!

Σε σχέση με τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με τη Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός» και την ισοπαλία 1-1 απέναντι στις «μαύρες γάτες» η Μάντσεστερ αναμένεται να έχει οκτώ

αλλαγές στην ενδεκάδα κόντρα στην ΚΠΡ, στο «Ολντ Τράφορντ», για την τέταρτη αγωνιστική. Η νίκη είναι μονόδρομος, άλλωστε, και περιθώρια για τον Ολλανδό και τους παίκτες του δεν υπάρχουν.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ μόνο οι Ρούνι, Ντε Χέα και Φιλ Τζόουνς (αν είναι καλά) έχουν πιθανότητες να βρίσκονται ενδεκάδα, με σημείο αναφοράς πάντα το 1-1 στο Σάντερλαντ. Διαθέσιμοι θα είναι οι Φαλκάο, Ντι Μαρία, Ρόχο και Μπλιντ, οι οποίοι θα βρίσκονται εκτός απροόπτου στο βασικό σχήμα.

Στο περί ου ο λόγος παιχνίδι αγωνίστηκαν από την αρχή οι Ντε Χέα, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Μπλάκετ, Βαλένσια, Γιανγκ, Φλέτσερ, Κλέβερλι (πλέον ανήκει στην Άστον Βίλα), Μάτα, Ρούνι και φαν Πέρσι. Στο εντός με την ΚΠΡ μία πιθανή ενδεκάδα της Μάντσεστερ περιλαμβάνει τον Ντε Χέα κάτω από τα δοκάρια, τους Τζόουνς και Ρόχο στα στόπερ, τον Σο αριστερά και τον Ράφαελ δεξιά, με τους Χερέρα και Μπλιντ στα χαφ. Ο Ρούνι θα παίξει μπροστά τους, αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, με τον Γιανουζάι αριστερά, τον Ντι Μαρία δεξιά και τον Φαλκάο στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα