Άλλα λέει το πρωί ο Τσάκας, άλλα το βράδυ

11:36 8/12/2011 - Πηγή: AEK365

Σε παρεξήγηση απέδωσε ο Βλάσης Τσάκας τα όσα είπε το μεσημέρι της Τετάρτης σχετικά με την εμφάνιση των 15 εκ. ευρώ από πλευράς Σουλτάν Αλ Σαούντ ενώ διέψευσε και τις φήμες περί ερχομού του πρίγκιπα στην Ελλάδα την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι ο Τσάκας τόνιζε: "Αύριο θα μπουν τα χρήματα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός".

Αλλά το βράδυ της ίδιας μέρας, ο ίδιος άνθρωπος δήλωσε: "Ποτέ δεν είπα ότι θα τελειώσει την Πέμπτη το θέμα. Έγινε παρεξήγηση. Αύριο α εμφανίσει κάτι ο πρίγκιπας. Είτε ο ίδιος είτε εγώ θα ενημερώσουμε γραπτώς το ακριβές χρονικό πλάνο. Πότε θα μπουν τα 15 εκ. ευρώ και πότε θα έρθει ο πρίγκιπας στην Ελλάδα".

Όσο για την φημολογία που αναπτύχθηκε σύμφωνα με την οποία ο πρίγκιπας θα είναι την Παρασκευή στην Ελλάδα, ο Τσάκας είπε: "Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, θα ανακοινώσουμε πότε θα έρθει. Την Πέμπτη δεν πρόκειται να εμφανίσει τα 15 εκ. ευρώ ο πρίγκιπας".

Για την συνεχιζόμενη καθυστέρηση που υπάρχει από πλευράς πρίγκιπα, ο εκπρόσωπος του επεσήμανε: "Πρέπει να το καταλάβουν όλοι εδώ στην Ελλάδα ότι στην Τζέντα λειτουργούν με αργούς ρυθμούς. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις και ίσως στείλει επιστολή ο πρίγκιπας στον κ. Βαρδινογιάννη".

Keywords
Τυχαία Θέματα