Αλκόρτα: Το 90% στην Ελλάδα δεν κατάλαβε γιατί ο Μίτσελ απολύθηκε

09:17 15/1/2015 - Πηγή: AEK365

Η απόφαση του Μαρινάκη να διώξει τον Μίτσελ ήταν αρκετά περίεργη όπως υποστήριξε ο Ράφα Αλκόρτα ο οποίος σημείωσε πως το 90% στην Ελλάδα δεν έχει καταλάβει ακόμα γιατί απολύθηκε ο Ισπανός από τη τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.
Ο Ράφα Αλκόρτα είναι συνεργάτης του Μίτσελ και σε δηλώσεις του σε ισπανικά Μέσα τόνισε: "Πριν από ένα μήνα ο Μίτσελ

ήθελε να ανανεώσει. Σε ένα μήνα είχαμε κερδίσει πέντε παιχνίδια. Η απόλυση μας είναι αρκετά περίεργη. Είναι αυτά τα... καταπληκτικά πράγματα που συμβαίνουν σε αυτή τη φαρσοκωμωδία που είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα πρέπει να βρούμε μια νέα ομάδα ώστε να προπονήσουμε, δεν κοιτάμε άλλο πίσω. Σχεδόν το 90% στην Ελλάδα δεν κατάλαβε γιατί απολύθηκε ο Μίτσελ".
Για τη ζωή στην Ελλάδα, ο Ράφα Αλκόρτα δήλωσε: "Στην Ελλάδα υπάρχουν περιοχές όπου η κρίση είναι πιο αισθητή και άλλες που είναι λιγότερο αισθητή. Οι κοινόχρηστοι χώροι δεν διατηρούνται, πεζοδρόμια, δημόσιοι κήποι δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο επίπεδο ζωής. Πολλά καταστήματα, πολλά μαγαζιά, πολλή κατανάλωση και μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Ήμασταν ευχαριστημένοι εκεί. Επίσης, οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί, πραγματικά! Νιώσαμε σαν στο σπίτι μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα