Αλέγκρι: «Σοβαροί για 90 λεπτά»

17:29 26/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής των Ροσονέρι ήταν εκνευρισμένος την περασμένη εβδομάδα μετά το τέλος του αγώνα με τη Μπολόνια επειδή η ομάδα του ρίσκαρε στα τελευταία λεπτά να χάσει τρεις... δικούς της βαθμούς και υπενθύμισε τώρα στους παίκτες του ότι με την Αταλάντα θα πρέπει να είναι πολύ πιο συγκεντρωμένοι.

«Πρέπει να βελτιωθούμε στο πώς συμπεριφερόμαστε κατά τη διάρκεια του ματς και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί επί 90 λεπτά γιατί δε γίνεται να ρισκάρουμε να χάσουμε βαθμούς όταν όλα είναι υπέρ μας. Πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να μη ρισκάρουμε. Είμαι χαρούμενος συνολικά

για την προσπάθεια μας καθώς, για παράδειγμα, ο Ελ Σαραουί δεν σκόραρε στο προηγούμενο ματς με τη Μπολόνια αλλά έπαιξε πολύ καλά και αυτό θέλουμε».

Από εκεί και πέρα, ο Αλέγκρι αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά θέματα, σχολιάζοντας την άφιξη του Τζακάρντο και τις αποχωρήσεις των Μεσμπά, Στράσερ και Ατσέρμπι.

«Κάνουμε καλή δουλειά στον μεταγραφικό τομέα και είμαι ευχαριστημένος από το πώς διαμορφώνεται το ρόστερ. Θα εξετάσουμε τα πάντα ως τις 31 Ιανουαρίου. Ο Αμπάτε, πάντως, θα παραμείνει στη Μίλαν παρά τα όσα λένε οι φήμες ενώ ο Ρομπίνιο θα πρέπει να βρει ξανά τα πατήματα του για να πάρει θέση βασικού. Οσο για την άμυνα, αύριο στο Μπέργκαμο θα παίξουμε με τους Μεξές και Ζαπάτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα