Αλέγκρι: Έπραξαν σωστά και δεν με έδιωξαν

11:00 27/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στο πρώτο μισό της σεζόν, πολλές φορές δημοσιεύματα ήθελαν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να απομακρύνεται από τον πάγκο της Μίλαν αλλά η διοίκηση τον στήριξε και έπραξε σωστά όπως υποστήριξε ο Ιταλός τεχνικός.


Σε δηλώσεις του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε: "Τα τελευταία αποτελέσματα, που μας έφεραν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, δικαιώνουν τη διοίκηση που επέλεξε να συνεχίσει με εμένα στον πάγκο. Δεν με έδιωξαν όταν θα μπορούσαν, όταν τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Πίστεψαν στις διαβεβαιώσεις μου, πως η ομάδα

θα ανέβει και τώρα αποδεικνύεται πως έπραξαν σωστά. Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος θα είναι διαφορετικός του πρώτου. Η Μίλαν θα έχει μεγάλη συγκομιδή βαθμών και θα προσπεράσει κάποιες από τις ομάδες που αυτή τη στιγμή είναι μπροστά μας. Είμαι σίγουρος πως το τέλος θα μας βρει πολύ ψηλότερα από όσο μερικοί υπολόγιζαν".
Για την ήττα από την Ρόμα, ο προπονητής της Μίλαν δήλωσε: "Κανείς δεν είπε πως η ομάδα θα στρώσει σε ένα μήνα, ή πως μέσα σε τρία ματς η βαθμολογική μας θέση θα βελτιωθεί. Η διαδικασία αυτή απαιτεί χρόνο και υπομονή. Αν κερδίσουμε τη Σιένα, θα ολοκληρώσουμε τον πρώτο γύρο με 30 βαθμούς. Από εκεί θα ξεκινήσουμε τον δεύτερο και είμαι σίγουρος πως μέχρι το Μάρτιο θα έχουμε φτάσει πιο ψηλά. Μετά θα μένουν οι δύο τελευταίοι μήνες, στους οποίους θα φανεί ποιος είναι σε καλή κατάσταση, ποιος έχει... ξεφουσκώσει και ποιος μπορεί να κάνει το... σπριντ και να τερματίσει πιο ψηλά. Αυτό που ελπίζω πως θα κάνει η ομάδα μου. Ή μάλλον είμαι βέβαιος πως θα κάνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα