Αλέγκρι: Δεν θα είναι το τελευταίο ματς του Αλέγκρι

11:20 18/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, η Μίλαν μπαίνει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι κόντρα στην Λάτσιο με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, για ακόμα μια φορά, να στηρίζει ανοικτά τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να διαβεβαιώνει πως το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα είναι το τελευταίο του στον πάγκο της Μίλαν.

Στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου χορηγού της Μίλαν, την Εταιρεία Σιδηροδρόμων, ο αντιπρόεδρος της

ομάδας του Μιλάνου τόνισε: "Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα κόντρα στην Λάτσιο δεν θα είναι το τελευταίο ματς του Αλέγκρι στον πάγκο μας. Περιμένω, ωστόσο, να δω μια ομάδα πιο δυνατή, πιο γρήγορη και με μεγαλύτερο πάθος. Ήδη από το ντέρμπι με την Ίντερ είδα βελτιωμένη την ομάδα. Στο ματς εκείνο δεν αξίζαμε να χάσουμε. Θεωρώ πως από το επόμενο παιχνίδι η ομάδα θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση".
Μάλιστα ο Γκαλιάνι πρόσθεσε με νόημα: "Δεν θα είναι αυτός ο τελευταίος σταθμός του Αλέγκρι ενώ περιμένω να δω μια ομάδα τόσο γρήγορη όσο και τα τρένα των χορηγών μας".
Για τις απουσίες που θα έχει σε ακόμα ένα παιχνίδι η Μίλαν, ο Αντριάνο Γκαλιάνι δήλωσε: "Η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη. Ο Αμπιάτι θα λείπει, ο Ρομπίνιο έχει πρόβλημα στο πόδι. Ελπίζω να δω τον Πάτο να αγωνίζεται. Αν επιστρέψουν όλοι, θα δείτε μια καλύτερη Μίλαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα