Αλέγκρι: Δεν έχει νόημα να μιλάμε για Ολυμπιακό

15:10 31/10/2014 - Πηγή: AEK365

Την Τρίτη, η νίκη είναι μονόδρομος για τη Γιουβέντους κόντρα στον Ολυμπιακό, για το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο προηγείται ο αγώνας πρωταθλήματος με την Έμπολι και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σημείωσε πως δεν έχει νόημα να γίνεται συζήτηση για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Σε συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός τεχνικός της πρωταθλήτριας Ιταλίας τόνισε: "Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας,

αλλά δεν έχει νόημα να μιλάμε τώρα για τον Ολυμπιακό. Εστιάζουμε στην Έμπολι, που είναι μια καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι".
Ο ιταλικός Τύπος κάνει λόγο για αγωνιστική κρίση στη Γιουβέντους μετά και την ήττα από τη Τζένοα, με τον Αλέγκρι να δηλώνει πως "δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Αυτό που έχει σημασία είναι να πάμε να κερδίσουμε το Σάββατο. Απέναντι στη Τζένοα, είχαμε διάθεση, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Κάθε φορά που χάνει η Γιουβέντους υπάρχει μια αίσθηση πως η ομάδα είναι σε κρίση, αλλά δεν συμφωνώ. Κάνουμε ευκαιρίες, απλώς θα πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε καλύτερα. Είμαστε σε όλους τους στόχους μας και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα πάει μακριά".

Keywords
Τυχαία Θέματα