Ακόμα και στην Μπάρτσα πουλάει τον Σέρχιο Ράμος η Ρεάλ!

13:46 29/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο δημοσιογράφος Χοσέ Ραμόν ντε λα Μορένα του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού Cadena Ser αποκάλυψε πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρόθυμη να πουλήσει τον Σέρχιο Ράμος ακόμα και στην Μπαρτσελόνα αρκεί να πάρει 65 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός, ο Ισπανός αμυντικός ζήτησε αύξηση αποδοχών αλλά ο Φλορεντίνο Πέρεθ αρνήθηκε. Σημειώνεται πως ο Σέρχιο Ράμος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017 με ετήσιες απολαβές ύψους 5.5 εκατομμυρίων ευρώ και ρήτρα που φτάνει τα 150 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σέρχιο Ράμος φέρεται να είπε στον Πέρεθ πως υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν την ρήτρα αποδέσμευσης. Έτσι ζήτησε να φύγει με 50 εκατομμύρια ευρώ και ο Πέρεθ του απάντησε πως για να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να φέρει πρόταση ύψους 65 εκατομμύρια ευρώ.
Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα της εφημερίδας AS ισχυρίζεται πως οι σχέσεις των δυο αντρών δεν είναι και οι καλύτερες και μάλιστα επικαλείται βίντεο από εκδήλωση χορηγού εταιρείας της Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία βρέθηκαν τόσο ο Σέρχιο Ράμος όσο και ο Πέρεθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα