Αισιόδοξος ο Κάραγκερ

18:48 19/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο πρώην αρχηγός των «κόκκινων» τόνισε πως τα παιχνίδια με τα οποία θα ξεκινήσει η Λίβερπουλ τη νέα αγωνιστική περίοδο, αποτελούν ευκαιρία για τη γρήγορη συλλογή βαθμών.
«Η τετράδα είναι ρεαλιστικός στόχος για τη Λίβερπουλ και πιστεύω πως ο Ρότζερς το έχει καταλάβει μετά το περσινό "μάθημα". Οι πρώτες πέντε-έξι αγωνιστικές περιλαμβάνουν πιο εύκολους αγώνες στα «χαρτιά» συγκριτικά με την περασμένη σεζόν και τα προβλήματα που υπήρχαν στο μεταγραφικό σχεδιασμό έχουν ξεπεραστεί. Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για

την έναρξη του πρωταθλήματος και ελπίζω να μπορέσει να πάρει τρεις, τέσσερις, ίσως και έξι βαθμούς από τα δύο πρώτα παιχνίδια, διότι ένα καλό ξεκίνημα θα είναι αφετηρία στην επίτευξη του στόχου της τετράδας».
Οι "Reds" οι οποίοι τη σεζόν που πέρασε τερμάτισαν στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ξεκινούν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στις 17 Αυγούστου απέναντι στη Στόουκ στο Άνφιλντ, και πριν το μεγάλο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσουν την Άστον Βίλα στο "Villa Park".
Στη συνέχεια το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς έχει σχετικά πιο εύκολο πρόγραμμα με τις Σουόνσι, Σαουθάμπτον και Σάντερλαντ να είναι οι ομάδες που θα «κλείσουν» τους αγώνες για το Σεπτέμβρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα