Αισιόδοξος ο Μπούσκετς

17:17 18/4/2012 - Πηγή: AEK365

«Ξέρουμε πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, γιατί το γεγονός πως η Τσέλσι δεν έχει παρουσιάσει σταθερή πορεία αυτή τη σεζόν ίσως αποβεί μοιραίο για εμάς. Το κλειδί για να κερδίσουμε το ματς είναι να διατηρήσουμε το στιλ παιχνιδιού μας και να σκοράρουμε. Έχουμε αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο παίζουν οι παίκτες του Ρομπέρτο Ντι Ματέο και ξέρουμε πως θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας», δήλωσε ο Ισπανός μέσος και πρόσθεσε:

«Παραμένουμε αισιόδοξοι και ονειρευόμαστε να φτάσουμε στον τελικό

του Champions League. Το ότι μας θεωρούν φαβορί δε μας φοβίζει. Είμαστε μία ομάδα που ζούμε συνέχεια με την πίεση αυτή και το έχουμε συνηθίσει».

Για τους Λονδρέζους «απειλή» θεωρείται κυρίως ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει διανύσει μία εκπληκτική σεζόν, αλλά ο Μπουσκέτς πιστεύει πως η επιτυχία της Μπαρτσελόνα βασίζεται στην ομαδική δουλειά και όχι σε μεμονωμένους παίκτες.

«Ο Μέσι είναι ένας μοναδικός παίκτης, ωστόσο η Μπαρτσελόνα έχει πολλούς παίκτες "κλειδιά" στην ομάδα. Δε βασιζόμαστε μόνο στον Λιονέλ, αλλά πετυχαίνουμε τις νίκες μας με συνολική προσπάθεια», ήταν τα λόγια του 23χρονου ποδοσφαιριστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα