Αίγινα: Ήταν νεκρή στο σπίτι της για 12 χρόνια!

20:47 14/1/2013 - Πηγή: AEK365

Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε σε ένα σπίτι του παραλιακού χωριού Βάγια Αίγινας, όπου μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή ύστερα από 12 σχεδόν χρόνια!

Η γυναίκα, η οποία ήταν κάτοικος Αθηνών, και διατηρούσε εκεί το εξοχικό βρέθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου από αστυνομικούς και γείτονες στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της σε πλήρη αποσύνθεση και φαγωμένο από ποντίκια. Όμως μόλις τώρα ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας.

Την αποκάλυψη έκαναν οι γείτονες, οι οποίοι συχνά διαμαρτύρονταν για την ύπαρξη

ποντικών στην περιοχή. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να καθαρίσουν το σπίτι, που επί χρόνια ήταν εστία σκουπιδιών και μολύνσεων. Τα χόρτα στην αυλή είχαν πυκνώσει και υπήρχαν παντού φίδια και ποντίκια. Όταν μάλιστα παρατήρησαν ότι τα ποντίκια μπαινόβγαιναν και στο σπίτι αποφάσισαν να παραβιάσουν την πόρτα του σπιτιού.

Όμως, αφού ο κλειδαράς άνοιξε την πόρτα ανακάλυψε ότι από πίσω υπήρχαν στιβαγμένοι τσιμεντόλιθοι που η ίδια είχε τοποθετήσει από πίσω, ενώ όλα τα παράθυρα ήταν σφηνωμένα με πανί.

Στην κρεβατοκάμαρα ανακάλυψαν το μουμιοποιημένο πτώμα της γυναίκας. Ως τότε, όλοι πίστευαν ότι η γυναίκα που δεν είχε ποτέ σχέσεις με τους ντόπιους είχε πάει σε κάποιο μοναστήρι ή στο «Δαφνί».

Τα τελευταία αυτά χρόνια κανείς δεν είχε αναζητήσει τη γυναίκα, ενώ πριν αυτοκτονήσει είχε νοικιάσει το σπίτι της στον Βυρωνα σε μια φοιτήτρια και η ίδια έφυγε για την Αίγινα. Όμως από τότε χάθηκαν τα ίχνη της και ακόμα και η φοιτήτρια δεν μπόρεσε να την βρει ποτέ τα δύο ολόκληρα που ενοικίαζε το σπίτι της.

Η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, καθώς στο σπίτι της βρέθηκαν χαρτιά από γιατρούς και φάρμακα.

Μαζί της στο σπίτι βρέθηκαν επίσης νεκρά και τα κατοικίδια της, μια γάτα και ένας σκύλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα