Αιχμές της FA για Πιρς

21:18 11/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο πρώην ομοσπονδιακός κόουτς της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αγγλίας - δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του και αποχώρησε - θεώρησε πως είχε φτάσει η στιγμή να... ξεσπαθώσει και να αναφερθεί σε όσα οδήγησαν στην απογοητευτική παρουσία των «τριών λιονταριών» του τμήματος U-21 στο πρόσφατο Euro 2013.
«Αντίκρισα απάθεια σε ορισμένους παίκτες! Οι Τσάμπερλεϊν και Τζόουνς δεν ήθελαν να έρθουν στο Euro να παίξουν! Από τη στιγμή που έπαιξαν στην εθνική ομάδα των ανδρών, μετά δεν θέλησαν να γυρίσουν

πίσω στην Ελπίδων! Καμία εθνική ομάδα δεν θα μπορούσε να το αντέξει αυτό και να ανταπεξέλθει στις μεγάλες δυσκολίες μιας σημαντικής διοργάνωσης χωρίς τους σημαντικούς της παίκτες» είπε ο Στιούαρτ Πιρς.
Τα σχόλιά του, ασφαλώς, δεν θα περνούσαν απαρατήρητα από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, που πέρασε στην αντεπίθεση και ουσιαστικά τον «άδειασε»:
«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από την τελευταία τοποθέτηση και τα σχόλια του Στιούαρτ Πιρς σχετικά με την εθνική ομάδα Ελπίδων και την αποστολή για το Euro U-21 2013 που διεξήχθη το φετινό καλοκαίρι. Οι αποφάσεις πάρθηκαν από κοινού με τον ίδιο και το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν, ενημερώθηκαν για το τμήμα στο οποίο θα πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους. Είναι άδικο να κατηγορούνται οι παίκτες. Όλες οι επιλογές έγιναν από τον προπονητή και το επιτελείο» ανέφερε η ανακοίνωση της FA.

Keywords
Τυχαία Θέματα