Αιχμές Ετό’ο για Πεπ

18:36 24/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Καμερουνέζος επιθετικός, που ήταν παίκτης του Γκουαρντιόλα στην Μπαρτσελόνα, δήλωσε ότι ο Καταλανός τεχνικός δεν έχει αποδείξει τίποτα στο ποδόσφαιρο, είπε ότι δεν έχει το θάρρος να πει πράγματα κατά πρόσωπο και αποκάλυψε ότι δεν μιλούσαν μεταξύ τους.
Όπως, εξήγησε ο 33χρονος, ο Γκουαρντιόλα τον παρακίνησε να πάει στο Ουζμπεκιστάν (!) για να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό ήταν που τον θύμωσε.
«Ξέρετε τον Τύπο και την τηλεόραση. Υπάρχουν αυτοί που είναι οι αγαπημένοι και αυτοί που δεν είναι. Εγώ ήμουν στους δεύτερους. Αυτός ήταν ο ρόλος μου, αλλά είχα πολύ σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια,

όπου μπορούσα να πω τα πάντα σε όλους, κοιτάζοντας τους στα μάτια.
Πρώτα από όλα θυμάμαι ότι ο Γκουαρντιόλα ποτέ δεν ήταν ένας σπουδαίος παίκτης. Ήταν απλά καλός παίκτης, είναι αλήθεια. Του το είπα. Σαν προπονητής δεν απέδειξε τίποτε. Ήρθε και δεν ήξερε ούτε την ιστορία των αποδυτηρίων.
Του μίλησα και του είπα ότι είχα μια πολύ καλή προσφορά για να πάω και να παίξω έξι μήνες στο Ουζμπεκιστάν, όπου θα μου έδιναν 26 εκατομμύρια δολάρια. Στο γραφείο του, μου είπε, αυτό θα σου κάνει καλό πήγαινε.

Keywords
Τυχαία Θέματα