Αγώνας - κριτήριο για την ΑΕΚ στην Πάτρα

00:11 7/3/2015 - Πηγή: AEK365

Το σημαντικότερο από τα βήματα που χρειάζονται για την εξασφάλιση της παρουσίας της στην τελική στην 6άδα της κανονικής διάρκειας, το προβάδισμα για την 5η θέση, αλλά και τη διατήρησή της σε τροχιά 4άδας, θέλει να κάνει η ΑΕΚ στην Πάτρα, απέναντι στον Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League.

Το

έργο της μόνο εύκολο δεν είναι κόντρα σε μια ομάδα που θα αγωνιστεί στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και -βάσει της απόφασης της Παρασκευής- έχει πλέον μία νίκη περισσότερη από αυτήν (ο Αθλητικός Δικαστής δικαίωσε τους Πατρινούς για τον αγώνα με τον Κολοσσό). Ιδιαίτερα δε στην έδρα του, ο Απόλλων είναι ίσχυρος, καθώς μόνο ο Παναθηναϊκός (με μεγάλη δυσκολία) και ο Ολυμπιακός έχουν φύγει νικητές σε εννέα αγώνες που διεξήχθησαν στην Περιβόλα τη φετινή σεζόν. Δύναμη πυρός για την ομάδα του Νίκου Βετούλα αποτελούν οι τέσσερις Αμερικανοί και κυρίως ο σκόρερ Ελ Αμίν και ο ριμπάουντερ Φίτζπατρικ.

Για την ΑΕΚ, όμως, ο στόχος είναι ξεκάθαρος (και αυτονόητος), παρότι άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είναι προετοιμασμένοι για ντέρμπι. Οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα δεν πηγαίνουν στην Πάτρα ούτε για να «κλέψουν» το ματς, ούτε για να υπερασπιστούν τη διαφορά των 3 πόντων του α' γύρου. Θέλουν το τρίτο τους «διπλό» στο πρωτάθλημα. Τίποτα λιγότερο από αυτό. Και με εικόνα ανάλογη των τελευταίων εκτός έδρας αγώνων (σε Πυλαία, Νέα Σμύρνη και ΣΕΦ) θα το πετύχουν, δίνοντας χαρά σε όσους φίλους της ομάδας καταφέρουν να βρεθούν στο πλευρό τους για να απολαύσουν... υπεύθυνα τον Μενσά Μπονσού και την παρέα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα