«Αγκάθι» οι διακανονισμοί για τον ΠΑΟ

09:14 22/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα LIVE SPORT αναφέρει πως το θέμα των διακανονισμών εξακολουθεί να αποτελεί "αγκάθι" για τον Παναθηναϊκό καθώς η ΠΑΕ δεν έχει καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με πρώην παίκτες για τα χρήματα που τους χρωστάει.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι "πράσινοι" δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη για τις 800.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν ο παίκτης ενώ συμφωνία δεν υπάρχει και με τον Στέργο Μαρίνο στον οποίο η ΠΑΕ οφείλει 250.000 ευρώ.
Επίσης, ο Παναθηναϊκός

χρωστάει 100.000 ευρώ στον Σωτήρη Νίνη ενώ περίπου τόσο είναι το ποσό που οφείλεται στον Νίκο Σπυρόπουλο.
Στο δημοσίευμα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για τα οφειλόμενα την ώρα που η ΠΑΕ θα πρέπει να εμφανιστεί "καθαρή" από χρέη ως τις 31 Δεκεμβρίου 2013 στον έλεγχο της UEFA τον Μάρτιο.
Σημειώνεται πως μέχρι το τέλος Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να στείλει συγκεκριμένα στοιχεία στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία που θα αποδεικνύουν την πρόοδο που έχει γίνει στο θέμα των χρεών προς παίκτες στο πλαίσιο της διαδικασίας που ακολουθεί η UEFA για τις "προβληματικές" ομάδες ενόψει του ελέγχου του Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα