Αγαπούλα… εξώδικο!

18:26 5/1/2012 - Πηγή: AEK365

Εξώδικο στην WIND απέστειλε ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος παρεξηγήθηκε με τον «πρόεδρο» από την γνωστή διαφήμιση. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Καβάλας ζητάει από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας να σταματήσει την προβολή της διαφήμισης με τον ηθοποιό, Τάκη Σπυριδάκη, καθώς θεωρεί ότι υποδύεται τον ίδιο, και επιφυλάσσεται των νόμιμων δικαιωμάτων του για αποζημίωση.

Αυτό που εξόργισε τον Μάκη Ψωμιάδη

είναι το γεγονός πως ο «πρόεδρος», που αναφέρει τη λέξη «αγαπούλα», ζητά από τον αγγελιαφόρο του να του φέρει την κουκούλα και τον παρουσιάζει ως «καταδότη δωσίλογο, ο οποίος θα φορέσει μαύρη κουκούλα». Επίσης στο εξώδικο αναφέρεται και στα σχόλια που υπάρχουν στο youtube, όπως «3 Dislike πάτησαν ο Μπέος, ο Ψωμιάδης και ο Γαβαλάς»

«Ως καλώς γνωρίζετε, η τελευταία διαφημιστική καμπάνια για τα προγράμματα της εταιρείας Σας με τίτλο `Πρόεδρος-Προπονητής`, η οποία στηρίζεται σε εκμετάλλευση στοιχείων της προσωπικότητάς μου, αφού προφανές ότι ο ηθοποιός που υποδύεται τον `Πρόεδρο` υποδύεται εμένα. Η όλο διαφημιστική καμπάνια σας στηρίζεται μάλιστα σε καμπάνια που έχουν ταυτίσει με εμένα, όπως και η λέξη `αγαπούλα` αλλά και άλλες» αναφέρει αρχικά το εξώδικο, ενώ τονίζει πως η διαφήμιση τον παρουσιάζει ως… εγκληματία στην ουσία:


«με παρουσιάζει ως ένοχο εγκληματικών πράξεων, που αναζητεί `παραθυράκια` για να γλιτώσει. Με παρουσιάζει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής να παραδέχομαι εμμέσως πλην σαφώς την ενοχή μου και να ανταλλάσσω μηνύματα δια αγγελιαφόρου με τον συνήγορό μου αναζητώντας τρόπους να αποφύγω την ποινική καταδίκη μου, δίνοντας εντολή στον συνήγορό μου να βρει `παραθυράκι` στο νόμο» αναφέρει μεταξύ άλλων το εξώδικο του Μάκη Ψωμιάδη προς την WIND.

*Η φωτογραφία του εξώδικου είναι από την ιστοσελίδα «news-bomb».

Keywords
Τυχαία Θέματα