Αυτός είναι ο Αλεξάντρο που θέλει η ΑΕΚ (VIDEOS)

17:14 12/12/2014 - Πηγή: AEK365

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει η μεταγράφη του Αλεξάντρο στην ΑΕΚ, καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Πόντε Πρέτα έχει πείσει για την αξία τους ιθύνοντες των κιτρινόμαυρων. Στα 2 βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να δείτε ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές του.

Ο Αλεξάντρο είναι 28 ετών και σε 29 συμμετοχές με την Πόντε Πρέτα έχει πετύχει 12 γκόλ. Πρόκειται για επιθετικό περιοχής με ύψος 1,84. Πολύ δυνατός στο ψηλό

παιχνίδι αλλά και καλός τεχνίτης. Έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην Πόντε Πρέτα και είναι αυτή τη στιγμή μέσα στους κορυφαίους σκόρερ της κατηγορίας. Ο Αλεξάντρο αποκτήθηκε από τον βραζιλιάνικο σύλλογο τον περασμένο Απρίλιο.

Ο 28χρονος όταν ξεκίνησε την καριέρα του θεωρούταν ένα από τα μεγάλα ταλέντα της χώρας. Σε ηλικία 18 χρονών μετακόμισε στην Ιταλία και στη Ρόμα όπου έμεινε για περίπου ενάμιση χρόνο. Από το 2005 έως και το 2013 άλλαξε 17 ομάδες καθώς αντιμετώπισε προβλήματα με αλκοόλ και ναρκωτικά. Έδωσε αγώνα για να ξεπεράσει όλα αυτά τα θέματα και το 2014 πήγε στην Πεναπολένσε όπου φάνηκε ότι ξαναβρήκε τη φόρμα του. Με πέντε γκολ σε 16 ματς τράβηξε το ενδιαφέρον της Πόντε Πρέτα που τον απέκτησε και δικαιώθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα