Αυτοπυροβολήθηκε, ενώ έκανε τσατ!

21:02 5/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ένας 19χρονος από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, ενώ μιλούσε ζωντανά σε τσατ στο ίντερνετ. Οι υπόλοιποι χρήστες έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν τον Τρέβορ Τζορτζ να βάζει το πιστόλι στο κεφάλι του και να τραβάει τη σκανδάλη. Για αρκετή ώρα κανείς δεν μπορούσε να βοηθήσει καθώς όλοι στο τσατ ήταν ανώνυμοι κι έτσι δεν ήξεραν που έμενε ο 19χρονος ούτε το πραγματικό του όνομα.

Το περιστατικό που συνέβη πριν από τρεις μήνες, διαλευκάνθηκε τελικά σήμερα με την αστυνομία να καταλήγει

ότι πρόκειται για ατύχημα και όχι για αυτοκτονία.

Ο νεαρός φέρεται να προσπαθούσε να κάνει επίδειξη στα υπόλοιπα άτομα του τσατ και μάλιστα όπως δήλωσαν πολλοί ήταν κάτι που έκανε συχνά, αλλά ποτέ πριν το όπλο δεν είχε σφαίρες. Αυτή τη φορά όμως το όπλο είχε μια σφαίρα στη θαλάμη.

Τα άτομα που ήταν στο τσατ ζούσαν στην Αυστραλία, τη Δανία, τον Καναδά και σε πολλά μέρη της Αμερικής. Τελικά, η αστυνομία οδηγήθηκε στο σπίτι του Τζορτζ από έναν χρήστη από τη Φλόριντα, ο οποίος ήξερε τα πραγματικά του στοιχεία και είχε μιλήσει μαζί του στο τσατ λίγη ώρα πριν, αλλά στη συνέχεια είχε αποσυνδεθεί. Τελικά, όταν ξανασυνδέθηκε στο τσατ το επόμενο πρωί και είδε τους υπόλοιπους να μιλούν για το περιστατικό επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία, η οποία έφτασε και στα ίχνη του.

Οι γονείς του την ώρα του αυτοπυροβολισμού ήταν στο σπίτι αλλά δεν άκουσαν τον θόρυβο και έμαθαν ότι ο γιος τους ήταν νεκρός μόνο όταν η αστυνομία πήγε στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Τζορτζ ήταν πολύ καλός μαθητής και δημοφιλής και δεν ήταν μελαγχολικός ούτε είχε τάσεις αυτοκτονίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα