«Αυτοκτονεί» η Άρσεναλ

16:53 5/5/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - 37η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΝΟΡΙΤΣ 3-3

ΓΗΠΕΔΟ: Emirates

Φοβερό παιχνίδι έγινε στο «Emirates» ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Νόριτς! Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με το εντυπωσιακό 3-3, σε ένα ματς που είχε τρομερή εξέλιξη το σκορ. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ πλέον μετά από αυτή την γκέλα «πέταξε» δύο πόντους στην μάχη που δίνει για να πάρει τερματίσει στην πρώτη τετράδα η οποία οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ

της επόμενης χρονιάς...

Με τον ιδανικότερο τρόπο για τους «Κανονιέρηδες» ξεκίνησε η αναμέτρηση στο Λονδίνο καθώς μόλις στο 2' πήραν κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Γιόσι Μπεναγιούν. Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε πολύ αφού στο 12' ο Χούλαχαν με πλασέ έφερε γρήγορα γρήγορα το παιχνίδι στα ίσια. Ένα τάταρτο αργότερα η ομάδα του Πολ Λάμπερτ κατάφερε να «χτυπήσει» την Άρσεναλ στην αντεπίθεση... Τζάκσον και Χούλαχαν έβγαλαν υπέροχα την Νόριτς μπροστά και ο Χολτ με σουτ νίκησε τον Σέζνι και έκανε το 1-2. Απο εκεί και πέρα η Άρσεναλ ανέβασε την απόδοση της και έχασε αρκετές ευκαιρίες με τον Φαν Πέρσι και τον Μπεναγιούν κυρίως. Η υπεροχή της τελικά απέφερε καρπούς στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 72' όταν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, μετά απο σουτ του Τσαμάκ, εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και έφερε το ματς στο 2-2. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Ολλανδός «χτύπησε» και πάλι, έκανε το 3-2 και γύρισε τούμπα το παιχνίδι. Η Νόριτς δεν είχε πει όμως την τελευταία της λέξη και με τέρμα του Μόρισον στο 85' διαμόρφωσε το τελικό 3-3 και έφυγε απο το Λονδίνο με τον πόντο της ισοπαλίας.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά (33' Κοκλέν), Κονσιελνί, Βερμάελεν, Γκιμπς, Ράμσει (63' Τσάμπερλειν), Σονγκ, Ζερβίνιο, Ροζίτσκι, Μπεναγιούν (69' Τσαμάκ), Φαν Πέρσι.

ΝΟΡΙΤΣ: Ρούντι, Νέουτον, Μπένετ, Μάρτιν, Λαπέν, Τζόνσον, Χόουσον, Έλιοτ Μπένετ, Χούλαχαν (75' Πίλινγκτον), Τζάκσον (69' Μόρισον), Χολτ (81' Γουίλμπραχαμ).

Keywords
Τυχαία Θέματα