Αυτό το ματς θα το θυμόμαστε για πάντα... (VIDEO)

11:17 2/10/2014 - Πηγή: AEK365

Τεράστια βραδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ στις 2 Οκτωβρίου του 2002 υποδεχόταν για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ τη μεγάλη Ρεάλ Μαδρίτης της εποχής. Εκείνο το ματς, ειδικά το πρώτο ημίχρονο όταν η Ένωση είχε καταφέρει να προηγηθεί ακόμα και με 3-1 ήταν ΜΑΓΙΚΟ.
Η ΑΕΚ του Τσιάρτα, του Νικολαϊδη, του Ζαγοράκη, του Χιώτη, Του Κασάπη, του Κατσουράνη

και των άλλων κόντρα στους "γκαλάκτικος": Τον Ζιντάν, τον Κασίγιας, τον Ρομπέρτο Κάρλος, τον Ράουλ, τον Φίγκο, τον Μακελελέ, τον Καμπιάσο.
Η Φιλαδέλφεια, σχεδόν, γεμάτη καθώς τα εισιτήρια ήταν πανάκριβα, όμως όσοι τυχεροί βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στο "Νίκος Γκούμας" θα έχουν να λένε στα... εγγόνια τους για το υπερθέαμα που είδαν.

Το 1-0 ο Τσιάρτας με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 6'. Ο Ζιντάν ισοφάρισε στο 15' και ήρθε κατόπιν η έκρηξη της ΑΕΚ: Στο 25' ο Μαλαδένης (είχε περάσει αναγκαστικά ως αλλαγή στο 16' στη θέση του τραυματία Πετκόφ) με κεφαλιά κάνει το 2-1 και στο 28' ο Ντέμης Νικολαϊδης μετά από σέντρα φάουλ του Τσιάρτα με γυριστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή πετυχαίνει ένα σπάνιο γκολ, κάνει το 3-1 και τρελαίνει τον κόσμο... Η ΑΕΚ 3-1 τη Ρεάλ! Στο 39' και πάλι ο μεγάλος Ζιντάν μειώνει σε 3-2 και με αυτό το γκολ οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια. Στο 60' ο Γκούτι κάνει το 3-3 και η ΑΕΚ χάνει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο φινάλε όταν ο Μαλαδένης, αλλά και ο Νικολαϊδης χάνουν δύο τρομερές ευκαιρίες για ένα τέταρτο γκολ.

Ήταν άδικο για την ΑΕΚ που δεν κέρδισε εκείνο τον αγώνα, όμως εκείνο το βράδυ ήταν πραγματικά συγκλονιστικό...

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΕΚ (Μπάγεβιτς): Χιώτης, Κωστένογλου, Ζαγοράκης (83' Ίβιτς), Τσιάρτας (83' Σεντένο), Πετκόφ (16' Μαλαδένης), Κασάπης, Ράϊτ, Καψής, Κατσουράνης, Λάκης, Νικολαΐδης.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, Σαλγάδο, Ρομπέρτο Κάρλος, Ζιντάν (85' Πορτίγιο), Ελγκέρα, Ράουλ (81' Μοριέντες), Φίγκο, Γκούτι (87' ΜακΜάναμαν), Καμπιάσο, Παβόν, Μακελελέ

Keywords
Τυχαία Θέματα