Αυτή είναι η SportFive (VIDEO)

15:03 17/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η SportFive είναι η γερμανική εταιρεία, με την οποία, μέσω του Μάρτον Εστερχάζι, μιλάει η ΑΕΚ για την εμπορική συμφωνία με το νέο γήπεδο της Ένωσης. Η S5 είναι θυγατρική εταιρεία της Lagardère Sports, με "άνοιγμα" σε όλο τον κόσμο. Είναι ο μεγαλύτερος

οργανισμός της Γερμανίς σε αθλητικά δικαιώματα. Έχοντας ως έδρα το Αμβούργο από το 1987, η εταιρεία καλύπτει όλο το φάσμα του αθλητικού μάρκετινγκ, από διαφήμισεις σε γήπεδα, μέχρι χορηγία φανέλας και την εμπορία των δικαιωμάτων των ΜΜΕ. Η κύρια δραστηριότητά της είναι στη Γερμανία και είναι υπεύθυνη για τη συνολική αγορά 14 επαγγελματικών ομάδων, μεταξύ αυτών Ντόρντμουντ και Αμβούργο.

Η SportsFive απασχολεί περισσότερα από 1000 άτομα σε 17 χώρες του κόσμου! Μόνο στη Γερμανία διαθέτει πάνω από 200 επαγγελματίες στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, βρισκόμενοι σε 16 θέσεις. Εκτός του ποδοσφαίρου έχει προχωρήσει σε συνεργασίες και σε άλλα αθλήματα, όπως χειμερινά σπορ, ράγκπι και μηχανοκίνητο αθλητικό. Επίσης, έχει ενεργό ρόλο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και διάφορα μεγάλα αθλήματα όπως το χάντμπολ , τένις , ράγκμπι , μπάσκετ.

Συν τοις άλλοις, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας η S5, αντιπροσωπεύει τα διεθνή δικαιώματα των μέσων ενημέρωση για έναν σημαντικό αριθμό ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών ενώσεων, ενώ αξίζει να τονιστεί πως η SportFive για 10 χρόνια ήταν και μέσα στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Μπείτε σΤο site της εταιρείας πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα