«Αφοσιωμένοι στη δουλειά μας»

19:03 22/10/2013 - Πηγή: AEK365

Επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή θα έχει αύριο (23/10), στην Ουγγαρία απέναντι στην Άλμπα, ο ΠΑΟΚ για το Eurocup, όπως είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τον εκτός έδρας αγώνα με την ουγγρική Άλμπα: «Το Eurocup ξεκίνησε με πολύ εντυπωσιακό τρόπο και για εμάς, επιβεβαιώνοντας το πολύ υψηλό επίπεδο της

διοργάνωσης. Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι στην Ουγγαρία, απέναντι στην Άλμπα που παίζει για πρώτη φορά στη διοργάνωση κι αυτό το γεγονός λογικά θα φέρει πολύ κόσμο στο γήπεδο. Αυτό είναι το καλύτερο για το μπάσκετ, αλλά εμείς θα πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στη δουλειά που έχουμε να κάνουμε στο γήπεδο».

Για την Άλμπα και τον τρόπο αντιμετώπισής της: «Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, που πιέζει πολύ στο γήπεδο, έχει καλούς σουτέρ, κυρίως από μακριά. Οι Αμερικανοί παίκτες τους, Χομπς και Μουρ, είναι πολύ επικίνδυνοι από μακριά, αλλά χρειάζονται προσοχή όλοι οι παίκτες και οι κοντοί, αλλά και οι ψηλοί τους. Γενικά, πρόκειται για ομάδα που έχει δύναμη στην περιφέρεια, αλλά μπορεί να βάλει την μπάλα και στο καλάθι. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να παίξουν σε ανοιχτό γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα