Αφήστε το καλύτερα…

15:30 26/10/2011 - Πηγή: AEK365

Τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την χθεσινή, ζωντανή, συνέντευξη του Σταύρου Αδαμίδη στο συνδρομητικό κανάλι, με την παρέμβαση των Δέλλα και Λυμπερόπουλου, μόνο στα... ψιλά δεν θα μπορούσαν να περάσουν. Λίγες ώρες μετά, ο υπό παραίτηση πρόεδρος της ΑΕΚ, που βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του, κάλεσε τον Τραϊανό Δέλλα προκειμένου να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις και να λυθεί η παρεξήγηση. Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Αδαμίδης επισήμανε στον «Τράι» ότι στην

τότε συνάντηση που είχε με τους αρχηγούς, τους είχε απλά ενημερώσει για την απόφασή του να αποχωρήσει ο Τζιμπούρ και σε καμία περίπτωση δεν ζήτησε την άποψή τους. Κάτι βεβαίως που διαψεύδεται αυτόματα από το video με το επίμαχο σημείο, όπου ακούγεται ξεκάθαρα η πρόταση: «Συζητάω και με τους αρχηγούς. Υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια; Τι πρέπει να κάνουμε;(...) Ζήτησα και από τους αρχηγούς τη γνώμη τους και από τον προπονητή».

Επειδή λοιπόν αυτό το θέμα έχει τραβήξει αρκετά, καλό θα είναι η ανακύκλωση αυτής της ιστορίας να σταματήσει. Ότι εντυπώσεις ήταν να δημιουργηθούν, δημιουργήθηκαν και κάποια στιγμή πρέπει η ίδια η διοίκηση να βάλει ένα τέλος. Η ΑΕΚ έχει πολύ πιο σημαντικά προβλήματα από ένα ψέμα του Αδαμίδη, όση έκταση και αν πήρε αυτό, όπως και ο ίδιος ο -υπό παραίτηση- πρόεδρος της ΠΑΕ, έχει πολλά περισσότερα και σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να φέρει εις πέρας, από το να προσπαθεί να αλλάξει τις εντυπώσεις. Που δεν αλλάζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα