Αεροπλάνο της Ρεάλ Μαδρίτης το αεροπλάνο που χάθηκε στην Αλγερία

16:15 24/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η πτήση ΑΗ5017 που έχει χαθεί από το πρωί της Πέμπτης πάνω από την Αλγερία, όπως αποδεικνύεται είναι το ίδιο αεροπλάνο που χρησιμοποιούσε η Ρεάλ Μαδρίτης τα χρόνια 2007-2009, για να μετακινείται.

Το αεροπλάνο είναι πλέον της ισπανικής Swiftair και είχε ναυλωθεί από την Air Algerie και εκτελούσε πτήση από την Μπουρκίνα Φάσο στο Αλγέρι με 110 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα, όταν χάθηκε από το ραντάρ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Air

Algerie στη Μπουρκίνα Φάσο, 50 από τους επιβάτες είναι Γάλλοι υπήκοοι, ενώ υπάρχουν ακόμα και άτομα πολλών εθνικοτήτων στο σκάφος.

Πηγή της Air Algerie είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι το αεροσκάφος βρισκόταν κοντά στα σύνορα της Αλγερίας όταν ζητήθηκε από τον πιλότο να αλλάξει πορεία λόγω χαμηλής ορατότητας και προκειμένου να αποφύγει τον κίνδυνο σύγκρουσης με άλλο επιβατικό αεροσκάφος που βρισκόταν στην περιοχή. Η απώλεια επαφής σημειώθηκε μετά την αλλαγή πορείας.

Πληροφορίες από ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το αεροσκάφος κατέπεσε σε περιοχή κοντά στην πρωτεύουσα του Νίγηρα, ενώ άλλες πηγές μιλούν για συντριβή του αεροσκάφους στο βόρειο Μάλι. Οι πληροφορίες αυτές δεν επιβεβαιώνονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα