«Αδικούν τον Σουάρες»

23:47 11/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Σουάρες έγινε αντικείμενο έντονης κριτικής τις προηγούμενες μέρες, ύστερα από τους ισχυρισμούς του προπονητή της Στόουκ Τόνι Πιούλις ότι ο παίκτης έχει την κακή συνήθεια να πέφτει κάτω υπερβολικά εύκολα.

Μάλιστα, ζήτησε από την ομοσπονδία να τιμωρήσει τον 25χρονο επιθετικό με τρεις αγωνιστικές ενώ και ο αντιπρόεδρος της ΦΙΦΑ Τζιμ Μπόις τοποθετήθηκε για το περιστατικό, καλώντας τους Άγγλους να αναλάβουν δράση καθώς τέτοιου είδους συμπεριφορές αποτελούν «καρκίνο για το παιχνίδι».

Ο Έϊρ πάντως θεωρεί

ότι η αντιμετώπιση απέναντι στον Σουάρες είναι άδικη και ότι υπάρχει προκατάληψη εναντίον του, λόγω της περσινής τιμωρίας για τη ρατσιστική επίθεση στον Πατρίς Εβρά:

«Νομίζω ότι έχει να κάνει με τη φήμη που τον συνοδεύει από πέρυσι, τώρα οτιδήποτε κάνει βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Τον έχουν στοχοποιήσει άδικα»,τόνισε ο Έϊρ.

«Τη φετινή χρονιά πολλές φορές δεν του έχουν καταλογιστεί σφυρίγματα υπέρ του που θα έπρεπε. Με το αγωνιστικό του στυλ είναι λογικό να υφίσταται πολλά μαρκαρίσματα, όμως οι διαιτητές δε τα σφυρίζουν. Ελπίζουμε ότι αυτό θα αλλάξει στη συνέχεια και πως ο Λουίς δε θα επηρεαστεί από όλη αυτή την κατάσταση»,κατέληξε το στέλεχος των «κόκκινων».

Keywords
Τυχαία Θέματα