Αδερφές με το «σύνδρομο του λυκάνθρωπου» (ΦΩΤΟ)

13:11 14/2/2012 - Πηγή: AEK365

Τρεις αδερφές 16 έως 23 ετών από την Ινδία πάσχουν από ένα σπάνιο σύνδρομο το οποίο προσβάλλει έναν άνθρωπο στο ένα δισεκατομμύριο!

Η 23χρονη Σαβίτα, η 18χρονη Μονίσα και η 16χρονη Σαβίτρι γεννήθηκαν με τη διαταραχή hypertrichosis universalis, την οποία κληρονόμησαν από τον πατέρα τους και εξαιτίας της οποίες είναι γεμάτες τρίχες σε όλο τους το σώμα και το πρόσωπο.

Η συγκεκριμένη διαταραχή είναι στην πραγματικότητα μια γενετική μετάλλαξη κατά την οποία ενεργοποιούνται τα κύτταρα που ευθύνονται για την ανάπτυξη των τριχών και σε περιοχές που στους υπόλοιπους ανθρώπους

παραμένουν ανενεργά.

Οι τρεις αδερφές προσπαθούν να ελέγξουν το «σύνδρομο του λυκανθρώπου», όπως ονομάζεται επίσης, και ελπίζουν ότι κάποια στιγμή θα μπορέσουν να πληρώσουν την ειδική θεραπεία λέιζερ που θα της κάνει να απαλλαγούν από τις περιττές τρίχες. Η συγκεκριμένη επέμβαση στοιχίζει περίπου 5.500 ευρώ για την καθεμία ποσό που η οικογένεια, η οποία έχει έξι παιδιά, δεν διαθέτει.

«Αν οι κόρες μου δεν παντρευτούν θα αναγκαστούν να δουλέψουν σκληρά για να επιζήσουν», δήλωσε η μητέρα των κοριτσιών, συμπληρώνοντας ότι «όσο ζω θα κάνω τα πάντα για τα παιδιά μου». Πάντως, τα κορίτσια ονειρεύονται να παντρευτούν και να κάνουν τη δική τους οικογένεια, να και προς το παρόν πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο αν παραμείνουν έτσι.

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Σνεχ Γκούπτα προκειται να γυρίσει μια ταινία με την ιστορία των κοριτσιών και τα λεφτά που θα κερδίσει θα τα δώσει στα κορίτσια για να κάνουν την απαραίτητη επέμβαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα