Άδειασε το «Ολίμπικο»

17:44 10/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο λόγος ήταν ο θυμός των οπαδών για τον πρόεδρο της ομάδας, Κλαούντιο Λοτίτο. Οι σχέσεις των φιλάθλων της ιταλικής ομάδας με τον Λοτίτο είναι σε πολύ δύσκολη φάση εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά από την αρχή του 2014 φαίνεται πως είναι σε... τεντωμένο σκοινί, έπειτα από την πώληση του Ερνάνες στην Ίντερ τον Ιανουάριο.
«Είναι πραγματικά κρίμα να βλέπεις το "Olimpico" έρημο. Είμαστε μέσα στο να καταφέρουμε κάτι σημαντικό, αλλά είναι δύσκολο να παίζεις με αυτές τις συνθήκες. Δεν παίξαμε όσα καλά παίζαμε τελευταία.
Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί, είναι μειονέκτημα για εμάς και

το είδαμε σήμερα. Τους χρειαζόμαστε μαζί μας, οι δυο πλευρές πρέπει να δώσουν χώρο», δήλωσε μετά την νίκη της Λάτσιο με 1-0, ο προπονητής της ομάδας, Εντοάρντο Ρέχα.
Στις εξέδρες υπήρχαν κάποια πανό και μερικά από αυτά έγραφαν: «Ή αυτός ή εμείς» και «Η Λάτσιο είναι δική μας και θα την αφήσουμε στα παιδιά μας».
Οι διαμαρτυρίες, βέβαια, έχουν ξεκινήσει καιρό πριν. Τον Σεπτέμβρη οι οπαδοί είχαν μποϊκοτάρει τα πρώτα 15 λεπτά ενός αγώνα, ενώ πριν ένα μήνα 40.000 οπαδοί πήραν μέρος σε μια διαμαρτυρία πριν την νίκη επί της Σασουόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα