Αμπντούν: Δεν θα έφευγα από Ολυμπιακό

11:10 20/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Τζαμέλ Αμπντούν αγωνίζεται στη Λόκερεν, δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και, όπως εξομολογήθηκε, αν ήξερε τι θα αντιμετώπιζε στην αγγλική ομάδα, δεν θα έφευγε από τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλγερινός εξτρέμ, Τζαμέλ Αμπντούν, στην αλγερινή ιστοσελίδα lebuteur.com
Για το αν έχει μετανιώσει που πήρε μεταγραφή στη Νότιγχαμ Φόρεστ: "Αν ήξερα τι θα συνέβαινε στη Νότιγχαμ, ποτέ δεν θα έφευγα από τον Ολυμπιακό.

Τώρα, δεν μετανιώνω. Δεν κλαίω τη μοίρα μου, πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά. Το πάθος μου είναι το ποδόσφαιρο και στόχος μου είναι να επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Είμαι υγιής, τα παιδιά και η οικογένεια μου είναι καλά, δεν μετανιώνω".
Για τον δανεισμό του στη Λόκερεν: "Είναι αλήθεια ότι είχα έξι δύσκολους μήνες, δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω τέτοιες καταστάσεις, αλλά ευχαριστώ το Θεό, που πάντα καταφέρνω να τις ξεπερνάω".
Για το γεγονός πως βρίσκεται σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας του Βελγίου: "Πάντα είχα αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις ικανότητες μου, το απέδειξα αυτό στον Ολυμπιακό, θα μπορούσα να το κάνω αυτό και στη Νότιγχαμ αν και δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Είμαι Αλγερινός, σκληρός χαρακτήρας, είμαστε σαν τις γάτες, ακόμη και αν χάσω την ισορροπία μου, θα προσγειωθώ με τα πόδια".
Για την απόφαση του να πάει στη Λόκερεν: "Πρώτα από όλα η Λόκερεν είναι μια ομάδα που παλεύει για τις πρώτες θέσεις του βελγικού πρωταθλήματος. Είναι μια ομάδα που έπαιξε φέτος στο Europa League, είναι ένα φιλόδοξο κλαμπ που ικανοποιεί τις φιλοδοξίες μου επίσης".

Keywords
Τυχαία Θέματα