To ξεκατίνιασμα και ο Λίνεν

09:22 12/10/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για "διαγώνισμα" στα Σπάτα γράφει η εφημερίδα, τονίζοντας ότι ο Έβαλντ Λίνεν "έβαλε τους παίκτες του να παίξουν διπλό προκειμένου να πάρει μία πρώτη γεύση για τις θέσεις που μπορούν να αγωνιστούν. "Πρώτος μας στόχος να βελτιωθούμε στην επίθεση", τους είπε". Επιπλέον, η εφημερίδα κάνει λόγο για "ξεκατίνιασμα Τσιάρτα, Μαύρου και Βλάχου".

LIVE SPORT

"Ξεκατίνιασμα" χαρακτηρίζει και η LS τα όσα ειπώθηκαν χθες από Τσιάρτα, Μαύρο και Βλάχο κάνοντας λόγο μάλιστα για "απίθανες δηλώσεις" των τριών. Όσον αφορά

των Λίνεν τονίζεται ότι ο Γερμανός μίλησε "στους παίκτες σε... 4 γλώσσες, λέγοντάς τους ότι υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα που πρέπει να λυθεί".

SPORTDAY

Με τίτλο: "Πριονοκορδέλα" η εφημερίδα γράφει για τη συνέντευξη - ποταμό του Βασίλη Τσιάρτα: "Αίσθηση προκάλεσε η συνέντευξη Τσιάρτα". Όσο για τον Λίνεν, η SD σημειώνει: "Οι εύκολες κάρτες και ο αγωνιστικός προσανατολισμός τα πρώτα που απασχόλησαν τον Γερμανό στην παρθενική του παρουσία στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η παρουσία του Λίνεν στα Σπάτα είναι πρώτο θέμα της εφημερίδας: "Ο Λίνεν μπήκε στα Σπάτα για να δουλέψει με σοβαρότητα και πίστη. "Η τρέλα των οπαδών μας, να γίνει στήριξη στα παιδιά", τόνισε ο Γερμανός τεχνικός. Επανήλθε το χαμόγελο στα πρόσωπα των παικτών. Σχεδόν άυπνος, ανέβηκε στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ και αιφνιδίασε τους ποδοσφαιριστές στην πρώτη τους γνωριμία, αφού ήξερε τα μικρά τους ονόματα".
Η εφημερίδα επίσης τονίζει για τον Βιντιάδη: "Η ολική επανεκκίνηση ολοκληρώνεται με τις άμεσες θετικές εξελίξεις για το μπάσιμο Βιντιάδη στην ΠΑΕ. Μπαίνουν οι ορκωτοί στα Σπάτα και μέχρι τις 22 του μήνα αναμένονται τα ευχάριστα νέα".
Όσον αφορά τις δηλώσεις Τσιάρτα, η ΩΡΑ γράφει: "Κι άλλα... καρφιά στον σταυρό της ΑΕΚ. Επίθεση κατά πάντων, αλλά κυρίως κατά του Μαύρου, από τον Τσιάρτα".

Keywords
Τυχαία Θέματα