To «όχι» του Αδαμίδη, το γήπεδο και ο Ντέμης

10:02 4/2/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Την ΑΕΚ και το γεγονός ότι ο Σταύρος Αδαμίδης "γείωσε" (όπως χαρακτηριστικά τονίζεται) τον Ντέμη Νικολαϊδη στο διπλό τηλέφωνο του δεύτερο στον πρώτο ζητώντας του να αναβάλει την Γ.Σ.. "Με δύο τηλεφωνήματα ο Ντέμης ζήτησε από τον Αδαμίδη να αναβάλει τη Γ.Σ., αλλά εκείνος έκανε του... κεφαλιού του", τονίζει η εφημερίδα η οποία προσθέτει: "Νέο πρόεδρο τον Ανδρέα Δημητρέλο που αυτοπροσδιορίστηκε ως "αλεξιπτωτιστής", όρισε το δίδυμο Αδαμίδης - Κασνακίδης. Στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε

ότι δεν έχει μιλήσει με... κανέναν εκ των μετόχων, αλλά τους κάλεσε να "στάξουν" ρευστό. "Από τους... δημοσιογράφους μαθαίνω τα πάντα για την ΑΕΚ, προσδοκώ πολλά από την κίνηση του Νικολαϊδη", είπε ο Δημητρέλος". Παράλληλα η εφημερίδα αναφέρεται στο γεγονός ότι η ΑΕΚ κινδύνευσε να παίξει... με κλειστές θύρες στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο".

GOAL

Για "Σαββατοκύριακο της κρίσης" στην ΑΕΚ κάνει λόγο η εφημερίδα η οποία τονίζει: "Νέα συνάντηση των μετόχων της ΑΕΚ αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες ώστε να βρεθεί κοινά αποδεκτός τρόπος για να καλύψουν τις οφειλές.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το θέμα του γηπέδου δεσπόζει στην σημερινή ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ: "Η γηπεδάρα αλλάζει την ιστορία", γράφει η εφημερίδα και συνεχίζει: "Φτιαγμένοι τώρα οι μέτοχοι που πρέπει από σήμερα κιόλας να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με ΠΑΕ, Δήμο και Ερασιτεχνική και να βάλουν... μπρος ΑΜΕΣΩΣ το μεγάλο έργο. Τελεία και παύλα. Το γήπεδο θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο νόμος μίλησε. Κανένας γραφικός και καμία πολιτική σκοπιμότητα δεν θα φρενάρουν την επιστροφή της Ένωσης στα Ιερά χώματα". Στα διοικητικά σημειώνεται ότι ο πρώτος στόχος των μετόχων είναι να "καθαρίσουν" με τη Μorgan Stanley: "Βάζουν επιπλέον 2,5 εκατ. ευρώ για τις άμεσες ανάγκες της ΠΑΕ", γράφει η ΩΡΑ.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Για πίεση που ασκείται προς τον Ντέμη Νικολαϊδη, από τους μετόχους, να βγει μπροστά γράφει σήμερα η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ: "Η ομάδα του 2004 πιέζει τον Νικολαϊδη να αναλάβει πρωτοβουλίες και να είναι ο πρωτεργάτης της επόμενης μέρας στην ΑΕΚ. Στόχος του Νικολαϊδη είναι να πληρώσουν άμεσα όλοι τις οικονομικές "ζημιές", να προλάβει η ΑΕΚ την αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ και να ξεπληρώσει τη Morgan Stanley, για να ετοιμαστεί το έδαφος για τη χρυσή προοπτική του Μελισσανίδη!"

Keywords
Τυχαία Θέματα